Mam kamosku,ktorej uz dlhsiu dobu meskali kramy..je jasne ze som jej hovorila nech ide k lekarke len ona ze nie ved mozno len dlhsie meskaju ze sa jej to stava..potom po case si zacala robit srandu ze je asi tehotna..no vcera nastal den D ked uz jej kramy
5. ani slovo by som nepovedal keby ten chalan nema babu...a to uz akoze fakt nemohla jebat s niekym kto nema babu ked chcela tak velmi jebat a este jebala s takym dementom co ju nabucha a ku vsetkemu je to jej sused
9.No mas pravdu ale predsa je to kamaratka..clovek by jej chcel pomoct ale sama sa musi rozhodnut co a ako dalej..ale neviem ako sa budem an nu potom pozerat ci sa rozhodne tak alebo tak..este ked nechcela chalanovi oznamit ze caka dieta..nakoniec mu to povedala a a teraz happy ze sa toho zbavi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
omfg to je uz jak telenovela
ja neviem je to kamoska a ver mi ze neni zla..poznam ju dlho..ale urobila riadnu kravinu ze si s nim nieco zacala
Lebo to sa tak často zvaľuje na kamošku...
Ale ak nie, tak jej treba, že je tehotná...mala si dávať pozor a nemala to robiť bez ochrany...
Kto si čo navarí, to si aj zje.. ako sa hovorí...
Aspoň sa hádam poučí...