caute, moj vek nieje pravý, mam menej ale kvoli blbým komentarom ho radšej vynechám...musím is lne vyliať srdce "vyrevať sa" a možno mi bude lepsie,pred prazdninami som si myslela že mam dve suuper kamošky oni u vlaasteb dve nejlepsie kamošky a ja ich kam
Nikdy si nebuduj svoje šťastie tak, aby stálo na prítomnosti iných ľudí. Leto sa dá užiť aj o samote, prípadne si nájdi nejakých nových kamarátov, prihlás sa do krúžku, na šport a kašli na kamarátky, keď ony kašlú na teba. Zbytočne sa budeš kvôli nim trápiť, aj tak to ničomu nepomôže.
skús a zoznámiť s ľudmi ale myslím, že na strednej si nájdeš kamošky, teda ja som si tak našla jednu, ktorú milujem viac ako tie predošlé dokopy a vždy pri mne stojí
ono skús sa teraz trošku venovať sebe a nerieš iných, napríklad si nájdi nejakú záľubu, ja napríklad pozerám seriály, čítam knihy alebo píšem príbehy, to posledné je veľmi dobré na odreagovanie, alebo športuj a podobne, proste sa niečím zabav
dakujem vam za rady, už je mi lepsie, stačilo že som išla na dlhšiu prechadzku s mojím psom a hned j emi kepsie, a hlavne aj po precitaní tych komentarov, dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
treba ist dalej a zoznamovat sa s ludmi, raz najdes ozajstne kamaratky
ono skús sa teraz trošku venovať sebe a nerieš iných, napríklad si nájdi nejakú záľubu, ja napríklad pozerám seriály, čítam knihy alebo píšem príbehy, to posledné je veľmi dobré na odreagovanie, alebo športuj a podobne, proste sa niečím zabav