chcem mat nejakeho vtaka lebo so psom to nevyšlo mam akurat tak nudnu korytnačku a budem mat rybku najviac by som chcel kanarika alebo andulku
neviete nejake triky ako presvedčit rodičov
nepáči sa mi že sa k zvieratkám pristupuje ako k "niečomu čo je nudné/niečomu čo má byť zábavné", ako k nejakej hračke pre unudeného tínedžera. rodičia asi vedeli, prečo ti toho psa nezadovážia... a neviem kde si usúdil, že vtáctvo bude nejaké mega zaujímavé, do mesiaca tu zas budeš plakať, že ti vadí, že to škrieka
@hotaru ja som to myslel tak že korytnačku nemožeš pohladkat nemožeš ju vycvičit a tak ale ja sa o nu pravidelne staram a rybky na vianoce kupim sestre lebo sa mi niekedy postara o korytnačku a abz sa mala o čo starat ale jaim budem čistit akvarium a krmit ich a ona iba niekedy
No proste tam zajdi kup si ho povedz rodicom ze si ho nasiel v parku a je to alebo v parku je moc take americke mne uz z tych filmov jeb*e proste ze si ho volagde nasiel ale zase ak @1 je dost no je to na tebe sorry za gramatiku ale nejdem sa tu teraz trapit z makcenmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov