Zaujímalo by ma, že či pri jedení kandizovaného ovocia a orechov, väčšinou v zmesiach, si vyberáte len to "svoje" naj .
Napríklad ja, ja si vyberám len papáju, ananás a kešu oriešky , lenže u nás je to v pohode, lebo nikto iný to neje
ja to dokonca vyberam aj pri cokolade studentska pecat...kedze nemam rada hrozienka a zele v cokolade dost s nou vzdy bojujem aby som to vsetko odstranila..takze ano skoro z kazdej zmesi vyberam to co nelubim...
oriesky papam skoro vsetky susene ovocie mi volakedy chutilo teraz fakt nie... jedine banany ale aj to mi chuti uz stale menej... niesom teda moc velky fanusik studentskej pecate
nemam rada susene banany,papaju a ananas..a z orechov nemam rada vlasske ,lieskove a burske moc orechy nemam rada ... a studentsku pecat mam rada,najradsej tu visnovu lebo ta je taka nakysla trosku
Mne chutia vsetky orechy...a ja wsetky susene ovocia...aj w cokolade, w jogutowej polewe...MNAM ....inak moje oblubene su hrozienka v cokolade, arasidy w cukrowej polewe a susene slivky
Orechy nemám rada, ovocie takmer všetko okrem sliviek, fuj.
Vyberám zo všetkého, od zmesí kandizovaného ovocia cez študentskú pečať (smrť hrozienkam) až po francúzske zemiaky. @noxardna , višňová je najlepšia
jasneze vyberam..ale ked uz nie je nic podla mna tak zjem aj to :d alebo ked viem ze je to len pre mna tak zjem to ´´najhorsie´´ a idem coraz k otmu najlepsiemu
nevyberam xD xD xD vsetko zozerem xD xD xD a oriesky sa kandizuju?.. oni sa len susia alebo oprazia alebo nieco take nie? xP
btw zboznovala som tu taku tycinku co tam bolo seliake kandizovane ovocie napchate xD yuy to bola laska xD keby som to tak teraz videla v obchodikuuuuu xP yuy xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vyberám zo všetkého, od zmesí kandizovaného ovocia cez študentskú pečať (smrť hrozienkam) až po francúzske zemiaky.
@noxardna , višňová je najlepšia
btw zboznovala som tu taku tycinku co tam bolo seliake kandizovane ovocie napchate xD yuy to bola laska xD keby som to tak teraz videla v obchodikuuuuu xP yuy xD