@ribo ak rage against the machine boli nu metal, tak to ja teda zožerem kefu aj s neviem čím. kks. to bolo proste silno ľavicové hudobné zoskupenie, čo s nu-metalom malo spoločné akurát tak nástroje.
inak ak chceš ska... skús canaman, regatta69, rude boyz, 100zvířat /aj keď to trikrát neznáme nie je/, švihadlo a podobne...
a keď tak kukám na tvoj vek a požiadavky,tak isto budú pre teba neznámi aj pixies, blind melon a podobne
porovnaj si styly ktore miesaju, nezda sa ti to to iste? A holka chcela hudbu, nie aky maju hudobnici nazor (to je ich vec, aj ked to prezentuju cez texty). Navyse hudba je to podla mna dobra, tak co?
@ribo no veď to, hudba je to dobrá, preto by som ich nehádzala do jedného vreca s nu-metalom, hahaha. okrem toho, wikina pre mňa nie je argumentom a keď sme pri tom, tak napríklad aj r´n´b aj reggae majú tie isté korene (v jazz a blues) a nikdy by si nepovedal, že je to to isté záleží od toho, ako tie žánre miešaš. RATM a nu-metal... hm... divné
@grietusha no ja osobne som to videl uz viackrat v nu-metale. Mne osobne vobec netreba rozoznavat tieto styly. Proste RATM je pocuvatelne a este viac odkedy je tam la Roche. (Inak r"nb vzniklo z rapu a ten z funky a reggae, cize sa tam primiesalo uz dost veci, preto to len tazko rozoznat.)
18 Ribo, chlape o RATM nič nevieš tým ťa nechcem uraziť iba vnuknuť ti pravdu, žiadny la Roche ale Zack de la Rocha a bol tam vždycky od začiatku a nikto iný tam ani nikdy nebol, asi sa ti to mýli s audioslave ale to je už iná debata a nu-metal a RATM? to je velký skok pretože RATM je v prvom rade čisto osobitný štýl ktorý nie je škatulkovatelný ako iné šity ,im išlo v prvom rade o politický výtlak nie o napodobnovanie hudbných ideálov je to zmes hard rocku, rock n rollu, funku a hip hopu, s prímesou hardcoru na konci skladieb, žádny metal.. Zack de la Rocha dokonca učinkoval v mexickej folkovej kapele hral na ukulele a spieval to sú není neaké postavičky zo šoubiznisu čo idu ukazať aky su frajeri, oni frajeri su a nemusia nič dokazovať.
tak v poslednej dobe pocuvam NORTHER, INSOMNIUM- taky melodic death finsky, alebo IN FLAMES.... a nezname neviem, mozno THE SCAR, kapela mojho spoluziaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Hellveto - orchestral pagan black metal z POL
Hromovlad a Ancestral Volkhves - slovensky pagan metal
Spectral - nemecky viking metal
Insomnium, Noumena - finsky melodic death metal
Folkodia - medzinarodny folkmetalovy projekt podobny Folkearth
Doomsword - taky pokojnejsi viking metal z ITA(Bathory style)
Equilibrium - nemecky folk-viking metal
Eluveitie - svajciarsky folk metal (vazne dobry, najdi si Inis Mona od nich)
Amorphis mozno poznas, ale pre pripad to tu dam... - finsky metal (neda sa urcit poddruh, su proste originalni, odporucam)
Pagan Reign - urcite by ti to odporucila aj krutafunebracka rusky pagan metal, taky vzneseny, vyborne pocuvanie
Moonsorrow - melodic death metal zase z FIN
Septic Flesh - mozno poznas, grecky orchestralny death metal, musis pocut
Sabaton - no aj daco jemnejsie som tu chcel dat power metal zo svedska (odporucam)
cradle of filth - gothic/symfonic black metal
Moonspell - Doom/dark metal
Carpathian Forest - satanic black metal
Gorgoroth - satanic black metal
Dimmu Borgir - symfonic black metal
Bloodbath - death metal
Satyricon - black metal
no toho je vela
» www.last.fm/user/_www_...
si pozri co pocuvam je tam toho dost vela dobreho
Pain - svedsky heavy-metal
SKA2tonic - Slovenske skacko
Children of Bodom - metal ale neviem presne aky
inak ak chceš ska... skús canaman, regatta69, rude boyz, 100zvířat /aj keď to trikrát neznáme nie je/, švihadlo a podobne...
a keď tak kukám na tvoj vek a požiadavky,tak isto budú pre teba neznámi aj pixies, blind melon a podobne
Opeth - Sweden progresia
Candlemass, Draconian, Evoken - doom
Keep Of Kalessin, Negura Bunget, Catamenia - black
Septic Flash death/black ale skor ten black
Sadist
a kopa dalsich toto ma len tak napadlo...
Guano Apes
Tool
Deftones
Exilia
Horkýže Slíže
» en.wikipedia.org/wiki/Nu_metal...
a
» en.wikipedia.org/wiki/Rage_Again...
porovnaj si styly ktore miesaju, nezda sa ti to to iste? A holka chcela hudbu, nie aky maju hudobnici nazor (to je ich vec, aj ked to prezentuju cez texty). Navyse hudba je to podla mna dobra, tak co?
Horkyze Slize
Desmod
Audioslave
Avantasia
Coldplay
Crannberies
Daniel Landa
Divokej Bill
Edguy
Guano Apes
Guns N"Roses
Hammerfall