Počas karantény má začali hľadať kamaráti z minulosti. Už dlhé roky som o nich nevedela takmer nič. Stalo sa aj vám niečo podobné? Ozval sa kamoš koho ste 5-6 rokov nevideli, poprípade ex atd
Mne sa ozvala jedna dobrá kamoška z minulosti, 6 rokov som ju nevidela,nepísali sme. Boli sme na dovolenke,kde sme sa pohádali, lebo som vtedy prežívala najťažšie obdobie môjho života. Vtedy som to jej nechcela povedať lebo som sa hanbila. Ona si myslela že sa hnevám na ňu, ale pravda bola že boli veľké problémy u nás doma
Skor si teraz intenzívnejšie píšem s ľuďmi s ktorými som si písal aj doteraz. Inak sa mi ozvala len ex, ale ona sa ozýva pravidelne raz za pár mesiacov.
Iba takí s ktorými si píšem raz za pár mesiacov stále inak nikto...a ja som si na pár takých spomenula ako sa asi majú ale neplánujem im zrazu teraz písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Skôr naopak: akosi viazne komunikácia aj s ľuďmi, s ktorými som pred koronou bol v kontakte.