podľa stránky mesta: » www.trencin.sk/36277... sídli karanténna stanica na: okraji mestskej časti Zámostie v areáli skládky odpadu. Pokiaľ som správne pogooglil, tak skládka odpadu je na ulici Súvoz. Ale to si radšej over.
@ericca neprihlasila som sa na nijaku konkretnu brigadu, len som im zavolala ze ci mozme pondelok prist asi styria a povedala mi ze jasne ze nas budu cakat a este neviem co budeme robit ale spominala mi ze je tam treba pokosit travniky a poodvazat to a mozno vyvencit par psov.. chcem im tam aj granule zobrat
@66janica6 aha. Ja som myslela že teraz tam žiadnych psov nemajú, že teraz keď to prebral dubnický útulok, sa čaká až sa KS prerobí, vybuduje výbeh a až potom budú tam voziť psov. Znova by som chcela chodiť venčíť Tak teda aj ja tam asi zavolám
@ericca mozno ze tam ziadnych nemaju, neviem.. ona mi hovorila len to o tej trave a inych pracach..ze okna umyvat a tak.. tych psov to som len ja chcela vencit.. dufam ze tam nejaki budu a pojdes tiez pondelok? mozni by sme sa aj stretli
@66janica6 Myslím že teraz tam psy nie sú. Všetkých zatiaľ vozia zrejme ešte do Dubnice. Ale neviem, naposledy som tam bola keď som im robila grafický návrh na letáky, takže neviem .. .. Noo, uvidím či budem v pondelok doma a ak hej, tak či ešte niekoho zoženiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No je to tam v priemyselnej zóne. Pôjdeš po hrádzi a keď prídeš k priemyselnej zóne, tak tam ťa to už dovedie. Myslím že tam bude tabuľa.