Priznám sa, najviac si vždy idem vykričať hrdlo na IMT Smile, keď hrajú nejaké svoje staré kúsky (Duch človeka, Ľudia nie sú zlí, Vrany - ale tie už nehrávajú). Ale neviem spievať, tak karaoke radšej ani neskúšam
Alebo ešte Cigánska a Na Laze Oremovom od Billyho Barmana, Nebuď hlúpa od Zóny A...
cheek- timantit on ikuisia to je moj sen si to dat na karaoke vo finsku .D
ale inak silne tuzby na @grietusha ino spolutrilkovanie k spominqnemu bieberovi .D
Vies co ja chodievam na www.karaokeparty.com mikrofon k pc a spievam asi vsetko co maju free dostupne aj to co nepoznam ale asi najradsej mam cranberries-zombie
A keď viem spievať, môžem si vybrať aj pieseň, ktorú by som neuspievala alebo sa mi nehodila?
Ja by som si teda dala Imagine Dragons - Warriors alebo Woodkid - Iron.
nvm
ale napadlo mi the killers - somebody told me (ségra to mala na nejakom karaoke cd-čku a bola to jediná pesnička z výberu, ktorú som poznala naspamäť tak som si na to spomenula )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a inak ja veľmi rada dávam kombo s @lawey Justin Bieber - Never say never a s @elemia zasa Wrecking ball
sama rada zasa KT Tunstall - Black Horse and a Cherry Tree
a už som spievala verejne karaoke v jednom bare. kamarátka nám vybrala Queen...veľmi, veľmi zlý nápad
inak neviem spievať, vôbec
Celkovo veľa vecí, otec má singstar na PS3 a keď som u ňho ideme hodinové súboje
Alebo ešte Cigánska a Na Laze Oremovom od Billyho Barmana, Nebuď hlúpa od Zóny A...
a buduci vikend mam uz asi fakticky volno!
si zabekame ak dorazim. :happy:
ale inak silne tuzby na @grietusha ino spolutrilkovanie k spominqnemu bieberovi .D
Ale dosť živo si viem samú seba predstaviť vrieskať do i wanna know a strašne to pritom prežívať aj s nagéľuvanými vlasmi samozrejme
ja asi 1985 od Bowling for soup
abo Zjedzte ma vĺčky
abo Majerán a na výber je ešte A čija to chyža
alebo
šaty od Mariky-G
Ja by som si teda dala Imagine Dragons - Warriors alebo Woodkid - Iron.
Keď som spievala na karaoke kedysi, tak Hijo de la Luna - tá veľmi pekne graduje.
Something s got a hold on me
samozrejme choreografia by bola ešte melodramatickejšia
A som si spomenul ešte, Kryl - Anděl
alebo niečo iné od nich .. to sú také typické karaoke veci
ale napadlo mi the killers - somebody told me (ségra to mala na nejakom karaoke cd-čku a bola to jediná pesnička z výberu, ktorú som poznala naspamäť tak som si na to spomenula )