aj moja mama ho počúva ja tiež..je to taká pohodová hudba pri ktorej sa treba popod fúz usmievať. a ak sa človek pri nej aj zamyaslí, zistí že autor mal aj mozog
Mám ho rada. Som fanúšik Landu a priznám sa, že jeho Večer s písni Karla Kryla mi sedí o trošku viacej. Ale samozrejme, je to Krylova tvorba, piesne sú úžasné
Ešte by som chcela povedať, ľuďom sa nepáči, že sa Landa sere do Kryla . Jediný kto sa do Kryla sere, je Embassy. Nepúšťajte si to
to ja len preto aby ste sa nemuseli namáhať s hľadaním, ak by ste boli zvedavý . Táto verzia sa mi nepáči, je to také nekrylovské
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a mam podpis od jeho brata aj s venovanim juuu
a krásna je aj táto:
Je to tak revolučná a ironická pieseň...
korunu měl, korunu měl, i když né ze zlata,
a jeho pokladem byla tráva střapatá
odveci? :/
tato sa mi velmi paci
Tieto dve su podla mna jedny z jeho najlepsich.
@mardy presne tieto dve aj ja, plus k tomu este Nevidoma divka, och to je moja srdcovka
Kryla ma naucil pocuvat otec moj
a pocuvam doteraz, dokonca som robila v skole o nom prezentaciu
a naozaj je nedoneceny, z 15 spoluziakov ho poznalo max 7, z toho vacsina poznala iba Landovu verziu morituri te salutant
ale keby bol zasa prilis slavny, tiez by to nebolo dobre
A Bratříčku. Úžasný cit vložený medzi riadky.
Mám ho rada. Som fanúšik Landu a priznám sa, že jeho Večer s písni Karla Kryla mi sedí o trošku viacej. Ale samozrejme, je to Krylova tvorba, piesne sú úžasné
Ešte by som chcela povedať, ľuďom sa nepáči, že sa Landa sere do Kryla . Jediný kto sa do Kryla sere, je Embassy. Nepúšťajte si to
Mne sa zapáčila napríklad Bílá Hora, Bratříčku, Od Čadce k Dunaju....