Predstavte si že máte najlepšieho kamaráta/ku, ktorý/á pre vás urobí všetko a bavíte sa o všetkom. Máte pred sebou sľubnú kariéru ale najlepší/ia kamarát/ka vás ťahá ku dnu (chlast atď.). Čomu dáte prednosť kariére alebo kamarátovi/ke?
kamos by sa mal prisposobit aj ostatnym tvojim cielom, teda ak mas kvoli nemu zahodit slubnu karieru tak to nie je najlepsi vztah... Hladaj riesenie, pri ktorom mozes mat obe veci, ale myslim ze v takom pripade musi aj kamos spolupracovat... Ak sa prisposobuje len jedna strana nie je to zdrave...
to neni o stahovani ku dnu ale rozlicnom standarde, cieloch a zaujmoch, co nemusi mat nevyhnutne nic spolocne s tym ze by bol kokot.
ked sme poslednych x rokov zvykli chodit kazdy piatok von do baru chlastat a na party, neznamena to ze ked mna vzali do slubnej pravnickej firmy a musim sa venovat samostudiu a som strasne busy, ze on musi zacat so mnou chodit v obleku na business vecere zrat kaviarove tousty.
sa na to pozrite kusok z inej stranky a nerobte z toho imaginarneho kamosa hned torpeda tvl
Počúvaj ma ty sa riadne vyhováraš vraj kamaráť ťa ťahá ku dnu omajfakinggat a ty si nesvojprávny alebo len tak trošku narušený ? sám sa ťaháš ku dnu on ťa znásilňuje a omráči ťa a potom ti pálenku leje do úst nasilu že ? už prevezmi konečne zodpovednosť za svoje činy a prestaň trepať toť moja rada
vôbec si to neviem predstaviť, bo ľudia, ktorí pijú nie sú ani moji kamaráti, a nie to ešte najlepší
čiže tak, keby sa niekto chváli tým ako chlastá a myslí si, že je to strašne super a rozpráva svoje trápne chlastové historky, o ktorých si myslí, že sú vtipné, prípadne by chlastal predo mnou, tak by som ho dávno poslala do riti a ani by som si nemusela vyberať medzi nim a kariérou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a nemam kamarátky ani kamarátov čo chlastajú
ked sme poslednych x rokov zvykli chodit kazdy piatok von do baru chlastat a na party, neznamena to ze ked mna vzali do slubnej pravnickej firmy a musim sa venovat samostudiu a som strasne busy, ze on musi zacat so mnou chodit v obleku na business vecere zrat kaviarove tousty.
sa na to pozrite kusok z inej stranky a nerobte z toho imaginarneho kamosa hned torpeda tvl
čiže tak, keby sa niekto chváli tým ako chlastá a myslí si, že je to strašne super a rozpráva svoje trápne chlastové historky, o ktorých si myslí, že sú vtipné, prípadne by chlastal predo mnou, tak by som ho dávno poslala do riti a ani by som si nemusela vyberať medzi nim a kariérou