posledne 3roky : edemsovci,punkaci,doktori/sestričky/pacienti, a ked som chodila este sama tak som bola lesna vila,kukuckove hodinyxD,cukrik,ta makova pannka alebo co to... a asi 4x som vyhrala 1.miestoo
čo si pamätám tak v škôlke som bola pikaču , veverička , kúzelník a myslím že aj medveď
a naposledy ( pred rokom ) som bola sestrička ( komplet celá v latexe :/ ) - narýchlo zohnatá maska - sezóna karnevalov a všetko požičané okrem hentej masky a detských kostýmov
v škôlke som bola brušná tanečnica ale naše vychovávateľky to vyriešili tak že na to, čo som mala oblečené t,j. niake teláky a sveter my dali ten kostým lebo ojojoj z vrcnej časti mi vytŕčalo kúsok nepodstatnej časti tela takže som sa v tom parila, ako také ťeľa to si pamätám neskutočné horko mi bolo
potom škôlka : prvé som bola cigánka - to som mala skvelý kostím
potom som bola neviem čo ale mala som na sebe asi 15 dlhých sukní a na to šaty (to asi preto, aby z toho vznikli také "pyšné šaty" no a potom som bola perimbaba- to mi bolo tiež také neskutočné horko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a naposledy ( pred rokom ) som bola sestrička ( komplet celá v latexe :/ ) - narýchlo zohnatá maska - sezóna karnevalov a všetko požičané okrem hentej masky a detských kostýmov
ale nemala som moc rada karnevaly , neviem prečo...
potom škôlka : prvé som bola cigánka - to som mala skvelý kostím
potom som bola neviem čo ale mala som na sebe asi 15 dlhých sukní a na to šaty (to asi preto, aby z toho vznikli také "pyšné šaty" no a potom som bola perimbaba- to mi bolo tiež také neskutočné horko
Je to celkom zábava si takto zaspomínať
1. stupeň ZŠ: princezná, vodník, kocúr v čižmách, cigánka (v posledných troch som vyhrala)
a este v tabore ze vojačka DDD
ale to volské oko ešte žije, tiež som ho robila ja!"
a najbližšie budem iPod, keď ešte nejaký karneval bude