Ahojte. chcem sa opýtať chodil niekto na kat. univerzitu do KE (neviem či je jedno či človek chodí do RK alebo KE na sociálnu prácu al. náuka o rodine ... a že aká je šanca sa tam dostať? hlavne to ma zaujíma aká je šanca sa tam dostať a je ťažká v to
@bloodpunk ... pýtam sa hlavne preto, lebo na jedno je napísané že berú 20tich na niektorú 5tich ... a dosť málo sa mi to zdá že či tam je šanca sa dostať s mojim mat. vysvečkom a hlavne ma "zarazilo" že tam je to, že treba dať nejaký papier od farára @vsetkynikyobsadenedoboha ... niektorí hovoria že to je dobrá a niektorá že sa tam netreba nič učiť tak sa dohodnite
KU je až zbytočne podceňovaná a zhadzovaná ľudmi, ktorí si o tej škole urobili názor len na základe rečí a nie faktov....btw.. ten papier vraj nemusí byť od farára, stačí aj z nejakého kružku či čo to...ale viac o tom neviem... preštuduj si dokumenty s podmienkami na prijatie...tam je všetko...
@katkaz ... ďakujem za odpoveď. Tak ja sa opýtam farára, poznám ho aj on mňa ... čo som čítala tam je to len napísané že treba papier ... chodila si na tú školu?
ja neviem či viem ten pocit opísať ale keď som prečítala názov tak normálne som jak keby cítila že to je pre mňa
Chodím na KU, ale do RK a na FZ.... Sociálna práca býva často zhadzovaná ako odbor ale má svoje veľké čaro, všeobecne sa hovorí že je to ľahké štúdium bez uplatnenia ale neviem to posúdiť nemám skúsenosti.... ak poznáš farára a on Teba nemáš čo riešit ten papier ti určite dá...
chcem ísť do KE neviem aký odbor buď soc. práca alebo náuka o rodine ale uvidím.
ja ho poprosím že potrebujem ku prihláške papier ... keď tak aj vytlačím čo tam má byť a je to
jj to má aj podľa mňa. neviem ale keď som pozerala tak toto neviem jak to pomenovať jak keby som vtedy si povedala toto je pre mňa inak je ťažké sa tam dostať? a nevieš asi že do koľkej sú tam hodiny
@sanny19 je to proste nanic skola,,,,lebo to viem z prvej ruky a nie od dakoho neschopneho co by sa nevedel uplatnit.. okrem toho je to tak velmi nahovno ze sa ti titul nerata ak sa neuplatnis v obore neviem ci do roka alebo dvoch , cize potrebbujjs zase skolu certifikaty ci co ...skoda reci cirkev ma penezi ta sebe robi radosti
@katkaz ja to najprv musím povedať rodičom že tam chcem ísť som zvedavá jak zareagujú
neviem ale keď som si prečítala tak akoby mi vnút. "hlas" hovoril že tam mám ísť ... ale ďakujem za to že si sa ozvala na nete som sa pýtala a hovorili že to nie je tak vyhľadávaná že berú každého ... len neviem ja som z toho šiši čo som čítala tak viem kedy je termín podania prihlášky atď. ale nerozumiem čo tam je ďalej
@katkaz ... vedela by si mi poradiť ... mne sa to zdá komplikovane napísané na tom. na tretej stárnke hore je napísané že na ostatné sa ide bez prijímačiek, ktorých sa to týka? » tf.ku.sk/images/stories/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@vsetkynikyobsadenedoboha ... niektorí hovoria že to je dobrá a niektorá že sa tam netreba nič učiť tak sa dohodnite
ja neviem či viem ten pocit opísať ale keď som prečítala názov tak normálne som jak keby cítila že to je pre mňa
ja ho poprosím že potrebujem ku prihláške papier ... keď tak aj vytlačím čo tam má byť a je to
jj to má aj podľa mňa. neviem ale keď som pozerala tak toto neviem jak to pomenovať jak keby som vtedy si povedala toto je pre mňa inak je ťažké sa tam dostať? a nevieš asi že do koľkej sú tam hodiny
neviem ale keď som si prečítala tak akoby mi vnút. "hlas" hovoril že tam mám ísť ... ale ďakujem za to že si sa ozvala na nete som sa pýtala a hovorili že to nie je tak vyhľadávaná že berú každého ... len neviem ja som z toho šiši čo som čítala tak viem kedy je termín podania prihlášky atď. ale nerozumiem čo tam je ďalej
» tf.ku.sk/images/stories/...