Ja si myslím, že je to aj chyba ľudí. Tak trochu nás to vrátilo "späť na zem". Myslím, že sme zabudli na to, čo je na svete skutočne dôležité. Naháňame sa za peniazmi, úspechom a toto nám má ukázať, že to, čo je skutočne dôležité je práve ľudský život.
Ja si myslím že v prvom rade si za to môžeme my. Ako svinsky zasahujeme do prírody. Ale aj tak mi je tam tých ľudí strašne lúto, že im nemôžem nijak pomôcť.
Nie trest. Prírodná katastrofa. A z niektorých vecí si treba vziať ponaučenie napríklad nestavať jadrové elektrárne na zlomoch alebo či by nebolo lepšie nájsť niečo čo by ich mohlo naradiť pretože dôsledky môžu byť globálne. A ani zďaleka nie zanedbateľné.
Omg vy ste za kokoti. Piči taketo cunami chodi furt furt tu boli furt tu budú. Len za nášho života sme ich nevideli. Resp 3generacie nezazili cunami tam. Teraz tam prisla a hele koniec sveta !!
a čo by si mal kto o tom akože myslieť. snáď aspoň trochu normálny človek povie, že je to smola, ale len jedna z katastrôf. aspoň sa zvýšia bezpečnostné požiadavky na jadrové elektrárne v kritických oblastiach.
a mŕtvy!???...pokial sú cudzí, tak je to pre nás len štatistika
kto si zmyslí, že pred pár rokmi zomrelo pri tsunami 100 000 ludí...
@noha05 čo má spoločné ľudstvo so vznikom zemetrasenia a následne aj tsunami? zemetrasenie je dôsledok prirodzeného vývinu zeme, litosferické dosky sú neustále v pohybe a narážajú do seba. Tak ako zem vyzerá presne teraz už nebude nikdy, tie pohyby sú síce veľmi malé ale sú. Tak tu nemiešaj jablka s hruškami. V Japonsku majú zemetrasenia takmer na dennom poriadku, sú ale veľmi slabé.
@minusle aj mňa, že môže byť na svete niekto tak stupídny, že dokáže do 1 videa nahromadiť toľko hlúpostí. Ďakujem pekne, aj keď Desperádo je ešte lepší musím uznať
Ukážka toho, ako ľahko sme nadobudli hmotné statky a ešta ľahšie sme o ne aj prišli. Ani nehnuteľnosť nie je nehnuteľná. Načo mať veľa? S prírodou sa treba naučiť žiť, nie umelo ju meniť.
Samozrejme, peniaze a chamtivosť ľudí môžu za to že sa pohybujú litosferické dosky niekoľko kilometrov pod zemou. Tie sa pohybujú stále, od kedy vznikla zem (prírodopis, základná škola).
zemetrasenia sú v tej oblasti často, ide len o to, či sú slabé alebo tak silné ako to posledné.
obrovský problém predstavujú tie elektrárne teraz. je dosť od veci písať, že to majú pod kontrolou keď vo vzduchu už je samotná radiácia, a povolená hodnota je na deň, kým tam to je už súbežne viac dní, čo pridáva samo na hodnote. a ešte budú tvrdiť že tých 500 neviem akých jednotiek radiácie je ešte prípustná hodnota, ktorá neublíži. logicky myslím, že 0 je prípustná hodnota radiácie. ale nech...
@9 ešte som chcel dopísať, že to som sem pridal pre vás, nie je to môj názor, netvrdím že to je pravda, tiež netvrdím, že to je klamstvo... verte tomu kto chcete
Nieje to trest pre ludstvo ani odovzdva moderného života jedine ak tá jadrová elektráreň , ale proste zemetrasenia sú stále , boli aj budú ...a my stým nič nenarobíme ... Niekedy sú slabšia niekedy zase silnejšie a niektoré majú katastrofálne následky ako momentálne v japonsku ...
moj nazor je ze za tym je USA G.BUSH str. so systemom HAARP funguje to na podobnom principe ako radiove stanice r-140 a je uz vela dokazov na to a presne ako pri hirosima nagasaky si prisli pozriet ako to funguje s dvoma leteckymi lodami. dvovod tyzden predtym sa vyhrazali japonskemu ministrovi financii. potrebuju vytvorit svetovu krizu a japonci zo svojimi automobilkami to nedovolovali tak im zrusili celu vyrobnu oblast na severe japonska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» ujeb.pl?txK1uM2N1e
inak to video na obidvoch stránkach je to isté, akurát na inom servery a v inom prehrávači... pozrite si to
Vám to jebe takto z rána...
furt tu budu zemetrasenia sopky hurikany atd...
a mŕtvy!???...pokial sú cudzí, tak je to pre nás len štatistika
kto si zmyslí, že pred pár rokmi zomrelo pri tsunami 100 000 ludí...
Imagine no possessions...
ktosi sa cíti za čosi previnilo a tak všetko zlé, čo sa deje aj mimo seba samého berie ako trest.....
alebo je to vrodený slovenský masochizmus?
obrovský problém predstavujú tie elektrárne teraz. je dosť od veci písať, že to majú pod kontrolou keď vo vzduchu už je samotná radiácia, a povolená hodnota je na deň, kým tam to je už súbežne viac dní, čo pridáva samo na hodnote. a ešte budú tvrdiť že tých 500 neviem akých jednotiek radiácie je ešte prípustná hodnota, ktorá neublíži. logicky myslím, že 0 je prípustná hodnota radiácie. ale nech...
Slovensko vo vesmíre nie je vyvolené, aby sme zostali bez ujmy, bol by to zázrak................filip
hovorte si čo chcete!