Ahojte, zvažujem túto katedru na ekonomickej univerzite. Viete mi o nej niečo povedať?
Mám záujem do budúcna o marketing, na KaMaKo na UK sa nedá dostať a tak ostáva toto a management UK. Viete mi povedať hlavne že ako vela matematiky sa tu učí...
lebo matiku moc nemusím, nemám problém sa ju doučiť a nejak ju tam už pretrpieť.. ono mňa zaujíma hlavne tá komunikačná časť marketingu, ale ako píšem na KaMaKo je fakt asi nemožné sa dostať, aj keď to tento rok ešte raz naposledy skúsim, snáď mi to vyjde. Posledná možnosť je toto alebo marketing ma manažmente UK. Čo som ale zachytil a na čo by som sa chcel spýtať, je že či sú skutočne povinné 2 cudzie jazyky na obchodnej fakulte euba? Prípadne hocijaké informácie čo mi viete poskytnúť, tak píšte, rád si všetko vypočujem. Aj o marketignu na euba a aj o marketingu na manažmente prípadne. Alebo na čo iné by som ešte mohol skúsiť ísť ak ma zaujíma štúdium marketingu?
Ďakujem za všetky odpovede
Matiku na eube dáš, no stress. Áno, na obchodnej sú dva jazyky, jeden "prijímačkový" a druhý si volíš. Ja som mala teraz marketing jeden semester a ako to povedať... bol to jeden z najhoršie odprednášaných predmetov, cviká končili o 40 minút skôr a tak ďalej, ale zas ja nie som z OF.
Hádam, keď študuješ len marketing, tak to má vyššiu úroveň... dúfam
@naturalis Bohužial ja som z blbého gymnázia a teda neviem vôbec nič.. a jeden z ďalších problémov s tým gymnáziom je, že nás nemčinu učili tak katastrofálne, že väčšina ľudí z triedy nevie poskladať ani jednu normálnu vetu v nemčine.. dokonca aj angličtina bola dosť zle učená a aj s tou má väčšina ľudí problém. Chválabohu angličtinu fakt viem a bol som, vraj najlepší maturant z angliny, takže to je v pohode, ale druhý jazyk.. no to fakt asi nedám a + tá matika ak tam ešte je.. ach bože
Ak sa nemýlim, tak na OF je B1 prvý jazyk, druhý A2, čo je podľa mňa o dosť lepšie ako na mojej fakulte, kde mám tie jazyky tri. A na úrovni C1, C2 ale tiež tie úrovne netreba brať veľmi vážne, papier znesie veľa, veľmi veľa...
Myslím, že tá matika je fakt na všetkých fakultách, ale tú sa v pohode naučíš, len sa tomu musíš venovať hneď od začiatku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ďakujem za všetky odpovede
Hádam, keď študuješ len marketing, tak to má vyššiu úroveň... dúfam
Myslím, že tá matika je fakt na všetkých fakultách, ale tú sa v pohode naučíš, len sa tomu musíš venovať hneď od začiatku