Hudba
3
Hlboke pesničky
Nejake pesničky ktore nemaju vysoke tony ale take stredne albo aj nižsie tony? :) Otvor fórum »
1. 7. 2014 11:13
10
Používate spotify?
Ako počúvate hudbu? Cez streamovacie služby ako spotify, deezer alebo youtube, či sťahujete a počúvate cez iTunes, kupujete cd? Otvor fórum »
1. 7. 2014 10:42
5
Gitara cez PC
vie niekto ako tvorit alebo nahravat hudbu na gitare na PC... nejake programy alebo niečo .. diky Otvor fórum »
30. 6. 2014 23:10
22
Depkáris
ktora pesnicka vo vas vyvolava pocity depky? nostalgie ? a tak :) Otvor fórum »
30. 6. 2014 16:46
5
Hovorené slovo do mp3 prehrávača
Zvyknete počúvať cez slúchatká okrem hudby aj nejaké záznamy rozhovorov? Napr. nahrané relácie z rádia/tv, diskusie, prednášky, humoristov, podcasty, kurz cudzieho jazyka, záznam hlasu vašich blízkych, niečo opakovane počúvateľné? Čo? Či? Otvor fórum »
30. 6. 2014 10:15
29
Optimal - začínam s rapom
https://www. youtube. com/watch?v=7WDm8J7-phQ Pozrite a ohodnotte :) začínam s rapom chcel by som počuť váš názor beriem všetko :) . priravujem album mixtape Som vďačný a cením každý názor/radu.. Pozrite aj ďalšie video na... Otvor fórum »
29. 6. 2014 23:13
2
Tanex
nájde sa niekto taký kto rád tancuje , nebojí sa byť na nete a nerobí mu problém chodiť do RA? totiž mám v pláne " založit takú dance group " , tancovať na známe a dobré pesníčky ,... Otvor fórum »
29. 6. 2014 20:15
70
Poradte mi čo mam počuvať.
hodte mi sem, nejake linky na dobre pesníčky už nemam čo počuvať :) to je jedno aký štýl hudby popočuvam všetko rada :) dik moc vopred. Otvor fórum »
29. 6. 2014 12:56
9
Pomoc-hudba-gitara
Ahojte, zacinam s gitarou a velmi by som bola vdacna, ak by mi vedel niekto pomoct. Kamarat ked hra na gitare, vzdy si da nejaku toninu, v akej bude hrat. Potom hra bud... Otvor fórum »
28. 6. 2014 22:11
4
Pesnička
neviete niekto ako sa vola ta dance pesnička kde sa spieva niečo ako : ,,leco leco... bo neviem ako sa to píše a dosť často ju teraz hravaju v rádiách :-D :-D :-D Otvor fórum »
28. 6. 2014 16:50
8
GrapeF
čavce mravce, chcem sa spýtať (tých čo absolvovali grape) ako je to poriešené so stanovým mestečkom a aká je pravdepodobnosť, že môj stan prežije. inak chystá sa niekto tento rok? na ktorý hudobný... Otvor fórum »
27. 6. 2014 16:19Ako sa volá ta pesnička ??? :o
Ako sa prosííííím volá ta pesnička v uputávke na film Kazateľ Kalašnikov na JOJke ??? Otvor fórum »
26. 6. 2014 23:43Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty
- Zvieratká
Škola+prachy+život:
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Jedlo
- Matematika
- Podniky
- Peniaze
- Profky, spolužiaci
- Štúdium v zahraničí
- Stredné školy
- Vysoké školy
- Základné školy
- Život
Láska+tvoje telo:
Umenie+zábava:
Počítače, internety:
- Apple
- BIRDZ a jeho svet
- Windows
- Kritika webstránok
- Grafika
- Mobily
- Počítače
- Programovanie
- Linux
- Zaujímavé weby
Regióny:
- 1 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou