Pozrite a ohodnotte začínam s rapom chcel by som počuť váš názor beriem všetko . priravujem album mixtape
Som vďačný a cením každý názor/radu.. Pozrite aj ďalšie video na mojom yt kanáli prípadne FB http
@optimal ahoj ja sama píšem už dosť dlho a mam za sebou aj pár freestylovych súťaží .. aj na oslavách kamarátom .. ale nechcem ťa kritizovať ani nič podobné, ale keď to už vypustíš do éteru tak by to malo byť mega nemyslíš? na začiatok to nieje zlé, ale závidím ti to sebavedomie čo si do toho vložil keď si to dal na YT, ja take gule zas nemám, ale ak ti tu volakdo dá nejaku poriadnu kritiku, taks a z toho len pouč,ale to už určite sám vieš ja len toľko.
rob to tak, zeby si ta ludia chceli najst na YT znova ... zatial to take neni ... ale jak uz tu hore dakto napisal ... pocul si rytmausove zaciatky ? ...
Ja rap nezvyknem počúvať čiže ti moc nehelpnem.. ale vypočul som si to celé začína to celkom dobre len som sa potom stratil v tom a neviem ani o čom si rapoval.. sorry nemam na to sluch ale hlas máš dobrý už len poriadne vymakať dajaky text a hudbu do toho a bude to špica
@kittan jasne lebo v tej chvili mi vypadaval internet tak som nevedela vlastne ci sa to do eteru pusti ci nie,ale dakujem za odborne vysvetlenie Kittan
niečo ti poviem ak chceš byť dobrý reper alobo proste chceš robiť vlastné texty čítaj čítaj, čítaj, píš, píš a píš potrebuješ slovnú zásobu a buď svojský ( ako bolo spomenuté nebuď tuctové hovno )
text dosť o ničom podľa mňa, flow :ble:
pripomínaš mi džonyho mačetu, príde mi to akože "chcem rapovať tak budem!" bez ohľadu na to, či máš na to predpoklady... musíš to vedieť podať nie ako básničku zakomponovanú do hudby, ale ako pieseň, musíš rapovať, nie recitovať...
a hlavne nebreptaj o tom istom čo počuť z každej strany...
a rýmy typu hore-dole dom-strom prosím tiež nie, to ti môžem dať moju básničku spred 8 rokov o zajačikovi čo chrumká mrkvičku u susedov v hájičku a stiahnuť beat a bude to znieť presne tak isto... :ehm:
keď niečo neviem, tak to nerobím, alebo to robím pre seba a keď sa to naučím tak to ukážem druhým
Vám to jebe či čo.... ? Za toto ho kritizovat... ? @Optimal nepočuvaj ich oni počuvaju sračky nevedia ani čo je to rap, na to že je to prvý song tak je to podla mna minimálne super, fakt len pokračuj... Samozrejme že to nie je hned na takej urovni ako skuseni rapery co maju za sebou roky praxe, ale je to dobré podla mna, prepracované, len by som trocha viac zvysil hlasitost hudby v pozadí, lebo nazačiatku uplne potichu tá hudba a potom tak hlasný rap....
Hudba je na hlasitosť rapu dosť nízka....
Ale inak fajn..: !!
Ja akože nehodnotím text ale to jak je to narapované text môžes vždy zmeniť, vždy zarapovať čosi iné, text nie je podstatný, ked sa hodnotí raper....
ja osobne počúvam rap už 6 rokov ale tvoj hlas sa mi nepáči, neviem nejako ma nezaujal prepáč, ani text nie je bohviečo, ale mám rada ľudí, ktorí si idú svojou cestou a chcú si splniť svoje sny, takže skús na sebe viac zamakať a možno sa ti to podarí
más plus, že si nepoužil lyrics typu "got so much weed, so I got grass stains on my penis" ako jeden nemenovany "rapper" . Ale teraz vazne, na to , ze zacináš sa to da. Kazdopadne treba riadne zapracovat na flow.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tuctove a napicu, co este chces pocut?
rob to tak, zeby si ta ludia chceli najst na YT znova ... zatial to take neni ... ale jak uz tu hore dakto napisal ... pocul si rytmausove zaciatky ? ...
pripomínaš mi džonyho mačetu, príde mi to akože "chcem rapovať tak budem!" bez ohľadu na to, či máš na to predpoklady... musíš to vedieť podať nie ako básničku zakomponovanú do hudby, ale ako pieseň, musíš rapovať, nie recitovať...
a hlavne nebreptaj o tom istom čo počuť z každej strany...
a rýmy typu hore-dole dom-strom prosím tiež nie, to ti môžem dať moju básničku spred 8 rokov o zajačikovi čo chrumká mrkvičku u susedov v hájičku a stiahnuť beat a bude to znieť presne tak isto... :ehm:
keď niečo neviem, tak to nerobím, alebo to robím pre seba a keď sa to naučím tak to ukážem druhým
@Optimal nepočuvaj ich oni počuvaju sračky nevedia ani čo je to rap, na to že je to prvý song tak je to podla mna minimálne super, fakt len pokračuj... Samozrejme že to nie je hned na takej urovni ako skuseni rapery co maju za sebou roky praxe, ale je to dobré podla mna, prepracované, len by som trocha viac zvysil hlasitost hudby v pozadí, lebo nazačiatku uplne potichu tá hudba a potom tak hlasný rap....
Hudba je na hlasitosť rapu dosť nízka....
Ale inak fajn..: !!
Ja akože nehodnotím text ale to jak je to narapované text môžes vždy zmeniť, vždy zarapovať čosi iné, text nie je podstatný, ked sa hodnotí raper....
Ešte jedna kritika: rapuješ dosť potichu, krič! ale zase nie moc. Pozri si: V mojom svete- separ,rytmus a ďalší je to na 10 bodov a ako "kričia"
Text je fajn, skús toto isté ibaže hlasnejšie rapuj krič!!