Vysoké školy
31
Zubne / vseobecne lekarstvo?
9. 8. 2016 21:36
4
Farmácia UK
Ahojte, je tu niekto, kto od septembra nastupuje na farmáciu na UK? Otvor fórum »
7. 8. 2016 17:37
11
Pomoc - chémia
Prosím vás, hľadám niekoho na pomoc s chémiou, jedná sa o základy organiky... Kľudne aj zaplatím lebo som s niektorými vecami zúfalá :D Otvor fórum »
6. 8. 2016 14:43
5
Vysoka skola
Ahojte, rad by som si vypocul viacero nazorov na moju situaciu. Viac info v prvom komente :) Otvor fórum »
4. 8. 2016 20:56
13
Kolej Komárov bří Žurku
Čaute, čaute. Má niekto skúsenosti s týmto intrákom, popr. nejaké ohlasy, typy, hejty, plusy, mínusy (?) Otvor fórum »
4. 8. 2016 13:20Mlada Garda
Čaute, mám jednu otázku. Ako je to s rozdelením blokov na chemické a strojárske. Lebo som chemik, ale dal som si izbu na Dčku. Je s tým nejaký problém? Otvor fórum »
3. 8. 2016 08:49
13
Spolubývanie MUNI Brno
Ahojte, od septembra nastupujem na MUNI na Prirodovedecku fakultu a hľadám si bývanie, nevie niekto o niečom poprípade nehľadá niekto spolubývajúcu? :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 22:19
2
Biochémia
Je tu prosím niekto kto študuje biochémiu na UK v BA? Mala by som pár otázok Ďakujem :-) Otvor fórum »
2. 8. 2016 08:22UNIPO Biológia
Čaute, nájde sa tu niekto kto študuje biológiu na UNIPO? Najlepšie nejaký druhák/druháčka. Prestupujem sem do Prešova a zišla by sa nejaká známosť v novej škole :) Poprípade poskytne nejaké info? Otvor fórum »
1. 8. 2016 22:48
3
UPJŠ politológia
Ahojte, ide niekto na Mgr. stupeň do Košíc na FF UPJŠ - politológia ? Resp. mení školu a ide do KE? Otvor fórum »
1. 8. 2016 20:05
13
Staz podmienena zaplatenim kurzu?
Hcela by som sa spytat, aky je Vas nazor na to, ked firma poskytujuca rozne osobnostne a jazykove kurzy nuka studentsku staz cez nasu fakultu, s tym, ze ked som sa dostavila na "pohovor" bolo mi... Otvor fórum »
1. 8. 2016 17:04
1
Online prekladač
nepoznate nejaký normálny online prekladač čo nebude prekladat hovadiny..... . Otvor fórum »
1. 8. 2016 12:07Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty