Hcela by som sa spytat, aky je Vas nazor na to, ked firma poskytujuca rozne osobnostne a jazykove kurzy nuka studentsku staz cez nasu fakultu, s tym, ze ked som sa dostavila na "pohovor" bolo mi v podstate povedane, ze najprv mam absolvovat kurz akehosi s
@bejka01 pardon,nejak mi odtrhlo zvysok:
Hcela by som sa spytat, aky je Vas nazor na to, ked firma poskytujuca rozne osobnostne a jazykove kurzy nuka studentsku staz cez nasu fakultu, s tym, ze ked som sa dostavila na "pohovor" bolo mi v podstate povedane, ze najprv mam absolvovat kurz akehosi spoznania samej seba ako pripravu na to co chcem v zivote robit a ako jednat na pohovoroch za urcity poplatok a ked som sa spytala, ci mi potom daju staz, reakcia bola: uvidime, mozno sa potom nieco najde,to uz by sme dohodli potom...
Je to podla Vas O:K. pristup? ze clovek chce staz a musi si zaplatit kurz?a ani potom nema staz istu?vdakaa
@danieldevil vdaka za odpoved, noved mne by nevadilo stazovat bez naroku na plat, ale aby som este ja platila im pod zamienkou nejakeho akoze kurzu, to uz je moc trosku nie?
tým sa veľa vysvetľuje. ja už budem asi vyzerať že som riadne zaujatá voči upjš ale proste to je najhoršia škola a ak nie najhoršia škola na slovensku tak minimálne FF je najhoršia fakulta na slovensku. a vôbec ma to teda neprekvapilo.
@sabnacke no neviem ci su vsetky slovenske fakulty naozaj lepsie, ale je pravda ze ma zaskocilo, ze si katedra lepsie neoveri, co vlastne studentom ponuka...pokial to nerobia prvy rok a firma im nenakecala blbosti....neviem
No je to pekný shit, ale myslím, že kompetentný o tom nepochybne vedia, že je to shit... Čudujem sa, že si to s nervami vydržala na pohovore, mne povedať takú sračku do očí čo by som a na ten pohovor nachystal a dojebal sa tam, by skončil zjebaný ten "personalista" jak malé decko.
@karlotiskot ja som flegmatik ale ano, clovek tam pride ako zaujemca o staz a robia z neho platiaceho zakaznika....este mi bolo dolezito povedane, ze to len my ako studenti mame taku cenu za kurz,ze normalne stoji 2x tolko...inak v dokumente k stazi cez stranku skoly to mali krasne rozpisane ,co vsetko ta staz ponuka,ale o platenom kurze ani slovo,lebo to by sa asi nikto nehlasil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Hcela by som sa spytat, aky je Vas nazor na to, ked firma poskytujuca rozne osobnostne a jazykove kurzy nuka studentsku staz cez nasu fakultu, s tym, ze ked som sa dostavila na "pohovor" bolo mi v podstate povedane, ze najprv mam absolvovat kurz akehosi spoznania samej seba ako pripravu na to co chcem v zivote robit a ako jednat na pohovoroch za urcity poplatok a ked som sa spytala, ci mi potom daju staz, reakcia bola: uvidime, mozno sa potom nieco najde,to uz by sme dohodli potom...
Je to podla Vas O:K. pristup? ze clovek chce staz a musi si zaplatit kurz?a ani potom nema staz istu?vdakaa
znie to jak bullshit no.