no takze vec sa ma tak,ze si mam vybrat ku angline este cosi na ucitelstvo na KU-cke...a neviem sa rozhodnut,kedze nvm aka je obtiaznost a pocula som uz kadeco...tak nove info s ami zide napr. o filozofii,geografii, matematike...narocnost,ci sa da zvla
ano je ta horsia uroven ako napr. v BA a tak...ale z osobnych dovodov tam idem...
@etelnair preco chranice? a bavila by ma aj filozofia aj SJ, mozno aj geo...ale na vyske je to o inom ako na strednej...a pocula som,ze filozofia je tam tazka dost,tak chcem aj iny nazor pocut
milá @milagross cením si tvoju odvahu a záujem študovať na Katolíckej univerzite, v dnešnom svete farizejstva, závisti, zla a beznádeje je to od teba veľká obeta...
nečakaj však, že budeš vždy chápana v kladnom zmysle, už tu vidíš v komentoch, ten strašný vysmech, musíš byť silná a ísť priamo cez toto udolie nenávisti.......
za všetko budeš nakoniec odmenená, tvoja duša bude rozkvitnuta ako lúka prekrasnych kvetín vo večnej sláve.......
si ďalšou z birdzákov za ktorú sa budem modliť .......nech ti Boh pomáha v tvojej viere a živote......filipk
@milagross no, úroveň takýchto škôl je tak nízka, že nech si vyberieš čokolvek stačí trošku a zvládneš to, takže si vyber niečo čo ťa baví. Seriózne, akú matematiku môže mať katolícka univerzita?
@zajkousko ho ho hó Ten bol dobrý, daj ešte jeden.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a zozen si chranice na kolena
@etelnair preco chranice? a bavila by ma aj filozofia aj SJ, mozno aj geo...ale na vyske je to o inom ako na strednej...a pocula som,ze filozofia je tam tazka dost,tak chcem aj iny nazor pocut
nečakaj však, že budeš vždy chápana v kladnom zmysle, už tu vidíš v komentoch, ten strašný vysmech, musíš byť silná a ísť priamo cez toto udolie nenávisti.......
za všetko budeš nakoniec odmenená, tvoja duša bude rozkvitnuta ako lúka prekrasnych kvetín vo večnej sláve.......
si ďalšou z birdzákov za ktorú sa budem modliť .......nech ti Boh pomáha v tvojej viere a živote......filipk
@zajkousko ho ho hó Ten bol dobrý, daj ešte jeden.