Nemate pocit ze sa to tu nejako zvrhava? Ze sem chodia nadrzani nevybureni nastrocni panici alebo zakomplexovane zeny, ktori kritizuju kazdu trochu odhalenu fotku a pohorsuju sa aj na tom ked niekto ukaze nohavicky alebo podprsenku? Niekedy mam pocit ze s
náhodou, katolícke noviny boli super, keď som mala cca 10 rokov, mali tam takú detskú sekciu a každé leto sme sa zapájali so segrami do tých súťaží a bolo to milé
nikdy som nerozumela tomu ukazovaniu. telo ako take pre mna v tomto smere absolutne ziadnu vypovednu hodnotu a ked sa niekto nedokaze prezentovat nicim inym, tak mi nestoji za to, aby som sa nim zaoberala.
Ja som čítal iba Protestanta, a ten je teda trochu menej ukotvený v tej podivnej pohnútke komandovať iných so svojim body policing-om...
Takže to neviem porovnať, ale určite, najväčší problém je v tých, kt. to telo sexualizujú. Niekto má nahú fotku a hneď je to pre nich provokácia či urážka.
Samozrejme aj @11 je celkom odsúhlaseniahodné, osobne nevidím žiadnu výpovednú hodnotu v "ukazovaní sa", ale to v podstate platí aj pre fotky ksichtu, a napriek tomu to väčšina ľudí robí (vrátane mňa). Pekná reakcia na tieto drísty je v @7
A zaujímalo by ma, či aj zakladateľ fóra to nevníma nejak práve tak, že niekto (samozrejme, podľa jeho vkusu a názoru) "neobdarený" nemá právo a nemal by mať ani nárok takéto fotky publikovať.
To všetko samozrejme len preto, lebo je mu nepríjemné sa pozerať na obnažené ľudské telo, ktoré ho zrovna nevzrušuje.
Snáď to nie je práve takto, lebo to je súčasť problému "sexualizácie" a fetišizácie...
@bentley
Aha a čo potom ponúknu svojmu manželovi v manželstve ak ich už videl skoro každý? Ty by si s tým bol spokojný že tvoju ženu videlo odhalenú plno ľudí?
@bentley Nuž vieš, zo strany tých menej obdarených je to niekedy hold závisť, ale zas na druhej strane aj mne dosť vadí keď nejaké dievčence, ktorým ešte ani krámy poriadne nezačali, sa pretŕčajú po nete len v spodnom prádle. Ale tak to už je vec rodičov, keď si ich nevedia ustrážiť. Na druhej strane keď je baba pekná, tak sa môže ukazovať, veď prečo nie? Je to jej osobná vec, no nejak také fotky nevyhľadávam takže moc sa do toho nebudem montovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no... nezvycajnych ludi povedzme
a k téme... nemám čo povedať
krasa s obdarenostou podla mna nesuvisi.
Takže to neviem porovnať, ale určite, najväčší problém je v tých, kt. to telo sexualizujú. Niekto má nahú fotku a hneď je to pre nich provokácia či urážka.
Samozrejme aj @11 je celkom odsúhlaseniahodné, osobne nevidím žiadnu výpovednú hodnotu v "ukazovaní sa", ale to v podstate platí aj pre fotky ksichtu, a napriek tomu to väčšina ľudí robí (vrátane mňa). Pekná reakcia na tieto drísty je v @7
To všetko samozrejme len preto, lebo je mu nepríjemné sa pozerať na obnažené ľudské telo, ktoré ho zrovna nevzrušuje.
Snáď to nie je práve takto, lebo to je súčasť problému "sexualizácie" a fetišizácie...
Aha a čo potom ponúknu svojmu manželovi v manželstve ak ich už videl skoro každý? Ty by si s tým bol spokojný že tvoju ženu videlo odhalenú plno ľudí?