neviem, vlastnim tchibo cafissimo a teda neviem, ci je to nejaka dobra masina, alebo zla, ale kavu to robi echt dobru len skoda, ze tie naplne su take drahe
jedna krabica stojí 5€ v nej su 3 menšie balenia - každa krabica obsahuje vetšinou iný druh kávy a každá ta malá krabica obsahuje kapsule na 8 káv napr. pri CHOCOCINO alebo 16 kav napr. pri EXPRESSO ...takže nie je to až take drahé
@d170 jedna krabica stojí 5€ v nej su 3 menšie balenia - každa krabica obsahuje vetšinou iný druh kávy a každá ta malá krabica obsahuje kapsule na 8 káv napr. pri CHOCOCINO alebo 16 kav napr. pri EXPRESSO ...takže nie je to až take drahé
Ja pijem kávu od Musetti, má zmesi talianskych pražených zŕn Arabica, no a v práci máme ich stroj, asi to bude aj tým, že je zadarmo kukni tu » www.musetti.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Stačí mi Nescafé
Ja som od Malaciek
lebo ten prístroj až taký drahý nie je, nakoľko je to dlhodobejšia investícia, len som počula že tie kapsule sú dosť drahé...
@parazita ...ja kávu moc často nepijem ale ked si dam , tak určite z kávomatu a dolce gusto urobí vždy dobru kávu