Ahojte, Na intraku stretavam holku, co sa na mna velmi pekne usmieva, nasiel som si jej meno na fb a pozval ju von na kavu vinko alebo jedl dpisala ze ma frajera, ze vinko nie, ale na kavu by isla.
Ma zmysel ist s niekym takym na kavu ?
@chanteuse ved nie netreba, mne sa skor jedna o to ze mam trosu dilemu, ze sa miesam niekomu inemu do kapusty, myslis si, zeby tvoj frajer bol rad keby si isla na kavu s cudzim chlapom co ta len tak zavolal von ?
@dodik1222 nemyslím že tým že sa na teba usmieva a povedala ti že pôjde s tebou na kávu, ti musí naznačovať že ťa chce. Možno si jej ako človek sympatický a chcela by sa s tebou kamarátiť. Veď keď s niekým chodíš, to ešte neznamená že nemôžeš spoznávať nových ľudí na kamarátstvo.
Ale tak ja by som asi nešla keď uvazuješ nad tým takto. Čo keď sa chce s tebou len kamošiť a ty budeš zbytočne sklamaný keď ti to dojde? To by nebolo dobré...
@nespiacakraska tak no myslim si, ze viem rozoznat kedy chce dievca iba kamaratstvo a nezivim si ziadne nadeje. Ked sa mi nejake dievca paci, hned necakam ze z toho bude ihned vztah, a hlavne nerobim si dopredu nadeje
@nicmanenapada Von som ju volal so zamerom, zeby som ju rad spoznal,ked sa na mna tak pekne usmieva. Ja si hladam priatelku neide mi tu o ,,friends with benefits. No a dobrych kamaratiek mam viacej nez dost. A v mojom zozname fb priatelov mi nechyba dievca s ktorym si napisem raz za 3 mesiace alebo pol roka. Takychto dievcat tam uz je dost a nase priateltvo ,aj ked sa niekde stretneme je obmedzene na pozdravenie, a asi tak o 3 mesiace sa zase pizdravime
@nespiacakraska to mas pravdu, ale zase je tu dilema v mojej hlave, ze preco suhlasila s kavou, keby aj len kamaratstvo chcela ? To si vy dievcata tak radi robite z cudzich chlapou kamaratov novych ?
@dodik1222 úprimné vysvetlenie, palec hore. Asi bude teda rozumnejšie, keď sa na to vykašleš. Lebo (a to je aj reakcia na @25 ), ona naozaj môže chcieť len kamarátstvo. Veď prečo by človek nemohol chcieť nového kamaráta, hoci aj opačného pohlavia? Alebo práve opačného pohlavia? Ono hlavne dievčatá mávajú bežne núdzu o kamarátov-chalanov, a to práve preto, že mnohí v nich vidia len potenciálne frajerky/milenky, takže keď zistia, že nič z toho, ku skutočnému kamarátstvu nedôjde.
@dodik1222 Ja sa divím keď o sebe píšeš že ty vieš rozoznať kedy má dievča záujem a máš veľa dobrych kamošiek že sa toto pýtaš mňa.
Tak asi by si mal vedieť či ti niečo naznačuje a snáď keď sa bavíš s veľa dievčatami vieš ako si hľadajú kamošov.
Dobre koniec debaty, strácam sa v tebe už.
Sam musis vediet co.chces, ked ti povedala ze je zadana tak ti jasne vopred naznacila, ze dobre pojde ale viac ako kamaratstvo necakaj, takze otazka je na teba, ci ju chces za kamaratku alebo nie. Jednoduche
@dodik1222 presne sa mi stala rovnaka situacia posledny tyzden...zoznamil som sa v praci s jednou zenskou...pekne sme sa na seba usmievali, zoznamili sme sa, zacali sme si pisat, furt sme sa rozpravali bola tam iskra...potom prezradila ze ma priatela...a mal som dilemu ci to nechat tak, alebo nie...problem je ze uz som bol do nej zahladeny a nie som typ ktory ustupuje...tak som to riskol...vies ako to dopadlo? asi to ani nemusim hovorit...katastrofa...chalana sme ranili pritom ako som zistil je to ppči typek...teraz mam vycitky svedomia...natahovala mna, bola s priatelom na gulasovacke, a mne vypisovala popritom...proste uprimne ti poviem ze sa hanbim ako pes...toto charakterny clovek neurobi...dam ti jednu radu..ruky prec...ma priatela...ak by mala nejaky charakter tak stebou nikam nejde...alebo ak chce sa spoznavat s inymi. nech najprv necha svojho aktualneho...
tyv vole ludi ako ty neznasam...... samozrejme ze to ma vyznam. ôzes spoznat super loveka a PRIATELA! nemusis sa s kazdou osobou zenskeho pohlavia hned ozenit dopice... a je to riadne ponizujuce... "ahaa tak ty mas typka? tak potom radsej budem honit doma..." .... dpc sak ludska osoba a nie len fuckbag
@xy12345 sak ale dpc... a najviac super su ti typkovia, ktory k zenam pristupuju ako pise Lawey, lebo hoci si super rozumiete bud vztah alebo nic, lebo kamaratstvo medzi zenou a muzom neexistuje...
Tymto chcem odkazat vsetkym muzom, ked sa zena na vas usmeje, ste jej sympaticky, NECHCE s vami hned jebat. CHCE sa mozno zoznamit, ale na 99% z kamaratstva. Keby zena CHce vztah, tak vam to POVIE. Lebo ZENA neni JEBNUTA a VIE co CHCE tak to prosim muzi RESPEKTUJTE!
@lawey Inak pekne sprosty koment. Chlapik hore hlada asi niekoho s kym by MAL MOZNOST BUDOVAT nieco viac, mozno seriozny vztah a nie len plytke kamaratstvo. Praveze ponizujuce je ist na take stretko, ked babu chcel za frajerku a ona uz ma druheho, dost ponizujuce. Myslis si ze muz chce zenu len na sex co ? No, ako ktory.
@padlyanjel dnes sme si trosku pisali, ja som nakoniec odmietol tu kavu...a vyslo z nej, ze chcela byt len mila...pteto ma na nu bolala.. dobre ze som tam neisiel
@padlyanjel to je super ze to tak mas ale stale je tu kvantum kt nevie co chce sama nevie ci chce vztah ci kamaratstvo, ale mas pravdu existuje a hentak to robim zas ja, viem zenu pochvalit a ludia si myslia ze hned po nej idem pritom sa mi nieco len zapacilo ale nechcem mat hned kocura v trube
Nebud debil a nepadaj do friendzone lebo jej to tak bude vyhovovat. Budes taky jej "kamarat" a jebat a chodit a lubit bude iného . Radsej sa pohni dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
tak radšej chod, aby si nedopadol ako ja
vela šťastia
Ale tak ja by som asi nešla keď uvazuješ nad tým takto. Čo keď sa chce s tebou len kamošiť a ty budeš zbytočne sklamaný keď ti to dojde? To by nebolo dobré...
@bludiacient
tie reakcie boli diametralne odlišné
Tak asi by si mal vedieť či ti niečo naznačuje a snáď keď sa bavíš s veľa dievčatami vieš ako si hľadajú kamošov.
Dobre koniec debaty, strácam sa v tebe už.
a na tvojom mieste by som na kavu ozaj isla, nech ukazem, ze nie som taka zufala, ze sa neprenesiem cez to odmietnutie
Tymto chcem odkazat vsetkym muzom, ked sa zena na vas usmeje, ste jej sympaticky, NECHCE s vami hned jebat. CHCE sa mozno zoznamit, ale na 99% z kamaratstva. Keby zena CHce vztah, tak vam to POVIE. Lebo ZENA neni JEBNUTA a VIE co CHCE tak to prosim muzi RESPEKTUJTE!