no radsej ako trepat so sebou ntbk aby som si mohla skusit wifi v nejakej kaviarni budem na nete v pohodli domova.. okrem toho, neoblubujem kaviarne, radsej chodim na hupacky alebo do parku
@malapohroma z odstupom casu sa ti dost zmenia nazory ,,,respektive miesta relaxovania napriklad tiež nevyhladavam an relaxovanie kaviarne a ani lavicky a aani parky
Nepijem kávu, väčšina ľudí čo poznám kerí pijú kávu, považujú väčšinou take-away kávu za mokotinu, wifi je fajn, ale enem kvôli tomu bych tam nešiel (to bych asi ani nemohol) a nelúbi sa mi ako sa niekde Starfucks správa k pracujúcim, mehr Info:
Starbucks by som na Slovensku vrelo prijala. Myslím že nám chýbajú kaviarne takéhoto typu + keby sa tam predávali aj nejaké tie koblihy alebo muffiny...
No ja mam rada starbucks, a najblizsie je asi vo Viedni Ja som tam chodila ked som bola v Londyne a bolo tam dobre. Ale poznam aj na slovensku kaviarne Take a way Jedna je napriklad v Bratislavskom Tatra centre na priznemi
Ale take a way je podla mna blbost ja ked idem do kaviarne tak idem aspon na hodinu si posediet s nejakym kamosom Vacsinou tak kde je wifi, trochu posedime, pokecame, pozreme co nove to je najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
málo takých dobrých kaviarní je u nás,a možno aj sú len o nich neviem
raz si nejakú podobnú otvorím a každý piatok tam (naživo) bude hrať jazz
Šla by som tam hneď...kávička k tomu net, príjemné prostredie....už aby som tam bola...
» www.priamaakcia.sk/?action=view_ar...
» www.priamaakcia.sk/?action=view_ar...
Som raz čítal že Starbucks nepovolilo prevádzky v nejakých Afrických krajinách a preto si spravili Star and Bucks
ale spoko..možno že aj hej..
no Esprit-ík mi dokonale vyhovuje.. proste moja srdcovka.. a..
a.. tak..
ANi ja ju nemam rad a som starsi od teba
A akási "chillout zona" to určite nieje...