Prosím vás, potrebovala by som poradiť nejakú dobrú čajovňu alebo kaviareň v Bratislave. Nemám rada tie presklené a chladné kaviarne v obchodných centrách. Chcela by som nejakú útulnú a zároveň dobrú kaviareň alebo čajovňu s príjemnou atmosférou, kde maj
stránka pre vyššiu inteligenciu... ktorá pochopí, že má kliknúť na knihu s príznačným nápisom - napr. nápis fotky pre zobrazenie fotiek alebo nápis menu pre zobrazenie ponuky toho, čo tam môžeš piť.
- tá na Zámockej, neďaleko hradu a zastávky Zochova
- Čajovňa v podzemí, Zichyho palác, Ventúrska, neďaleko Univerzitnej knižnice a Michalskej brány
- Čajovňa Zelenej Táry, hneď vedľa zastávky Damborského v Dúbravke, (tu majú asi najlacnejšie čaje zo všetkých čajovní, ktoré poznám, pritom sú super a výber je široký)
- Kelion, Líščie Údolie (asi) 136
- Dobrá čajka, neviem, kam sa presťahovala, môžeš pohľadať
@anzu presne! už tam nechodievame, ešte keď bolo teplejšie, tak vonku si sadnnúť do prašnej bašty ale inak sa vyhýbame takým, už ani exit práve preto nenavšetvujeme, síce sme niektoré fajčiarky, smrdieť nechceme
@22 aj nad tou som rozmýšľala, že ju spomeniem, len to nie je až také útulné, ak je tam veľa ľudí, aby ich mali kam popchať, je tam nábytok rozmiestnený dosť natesno a hudba býva nahlas. ale zas, majú širokú ponuku, od ovocných pív cez zmrzlinové poháre po kávy a čaje. je to taká kaviarňo-baro-čajovňa, ja tam napriek všetkému chodím vcelku rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» www.sakurateabar.sk/html/cajovna.ht...
» www.cafecverna.sk/...
» www.cafeaxioma.sk/...
» www.shtoor.sk/...
-.-
stránka pre vyššiu inteligenciu... ktorá pochopí, že má kliknúť na knihu s príznačným nápisom - napr. nápis fotky pre zobrazenie fotiek alebo nápis menu pre zobrazenie ponuky toho, čo tam môžeš piť.
shtoor
greentree
st. germain
ale tiez hladam novu inspiraciu, dufam ze sem este niekto hodi zaujimave tipy
- My a mama na Šafárikovom námestí
- tá na Zámockej, neďaleko hradu a zastávky Zochova
- Čajovňa v podzemí, Zichyho palác, Ventúrska, neďaleko Univerzitnej knižnice a Michalskej brány
- Čajovňa Zelenej Táry, hneď vedľa zastávky Damborského v Dúbravke, (tu majú asi najlacnejšie čaje zo všetkých čajovní, ktoré poznám, pritom sú super a výber je široký)
- Kelion, Líščie Údolie (asi) 136
- Dobrá čajka, neviem, kam sa presťahovala, môžeš pohľadať
- jedna menšia je na Vysokej, zabudla som meno,
- Strom z kostí na Obchodnej
a My a mama prihadzujem +1,
a zevraj robia dobre caje v Avra Kehdabra - » www.literarnacajovna.sk/avra_kehdabra/...
este som tam nebol, pojdem dakedy ocheckovat
som sa bála, že čajovňu na Zámockej nik ani nepsomenie, ani Exit, ani Kút
ja by som povedala že určite Kút, Scherz, Obývačka, La Putika sa ešte celkom dá
a skús tuto načerpať inšpiráciu:
» www.facebook.com/povalaci?fref=t...
a do Kútu som tiež chodievala, ale odtiaľ sa vždy vrátim celá zasmradená :/