Nikdy nepochopim, ako mohol ten kkt Kondrád po takom výkone postúpiť ďalej. To aj moja babka nebožtička by zaspievala lepšie. Ale jasné...Kondradovi budú zasrané deti posielať hlasy, veď prečo nie. Ale uvedomte si vy emáci za*ebaní, že táto súťaž je o spe
podla mna to nebolo zdaleka take zle.. ano, nebol to idealny vykon, urcite jeden z najhorsich v ten vecer, ale zas nemyslim si ze to bol najhorsi vykon za 3 kola superstar. vid slavne kotulove ymca alebo vela horsich prepadakov..
ludia su hluchy keby nebola televizia iba radio tak by ludia hlasovali za to co pocuju a nie co vydia. takze superstar nie je o speve ale o oblubensoti a sympatickosti i ked chrnko je sypaticky ale konrad fakt nevie spievat. je to moj nazor a preto jeho vystupenia uz ani nesledujem radsej idem spat.
55lienka. super star by bola utajovana osoba videli by ju len v tedy keby vyhrala alebo ta osoba ktora preha a v tedy by to bola Superstar. lebo by ju nikto nevidel iba pocul a preto by bola super.
bohuzial takto sa nezaraba a zakonite dobry a celkovo talentovany spevak nemoze vyhrat superstar. lebo by vydavatelstva prisli o svoje tazne kone ktore momentalne ficia proste nemozu dat do eteru daco co by kvalitativne prevysovalo ich "zivitelov"........
KONRÁD zabudol teraz text myslím.ale nevypadol.šak tie 13-ročné babenky mu posielajú hlasy jak šalené!!!: disappointed: nech radšej tá relácia či čo to je vypadne z telky!!!: disappointed: nenávidím tú "súťaž"!!!: disappointed:
ehhm ano je to vsetko pravda ale uvedomte si ze superstar nieje len o speve ale aj o sypatiach...ako ma vytaz superstar rozbehnut karieru ked nioe je sypaticky??
i ked je pravda ze to je zbytocne pretoze tu karieru ajtak nerozbehne..alebo sa nakoniec objavi niekde na plese v starobinci ako nejaka katka koscova...
ale konrad skor ci neskor vypadne...teda aspom dufam ((uz len kvoli stavke ze sa vystriham dohola ked vyhra)
a tie picky v t-boxe boli ozaj genialne...no hambila by som sa jak pes...
Tiez nechapem ako ten výjeb mohol postúpiť ved mu slová vypadávali ahj tí porotcovia mu fajne naložili až jeho mať revala taký kokot bodaj by sa pičkám minul kredit a fater im nedobyl ani fuka!
Ale kaslite na to..mlade su stastne ze ho vidia,ze si pomynaju kredit ale aj tak zneho nic mat nebudu..pre mna za mna nech tam je do kedy chce len nie do vtedy aby sa on stal prvou superstar..by bola ina hamba...
Picky male, ktore nevedia o com je vlastne "punk" podporuju nejakeho buzeranta aj ked na houbi spieva...keby sa dalo posielat minusove sms tak si kvoli tomu aj zoberiem pausal...
jeble 13-rocne emacky sa ukludnite a zamyslite sa nad svojou naivnou demenciou...
Takže chcem každému povedať, kto nadáva na Maťka Konráda nech si láskavo neotvára papulu bo Maťko náhodou spieva dobre!Nie síce najlepšie z finalistov ale určite má v SHS svoje miesto a bez neho by to tam bolo nudné a oničom!Tak láskavo naňho nenadávajte!!
28- to s tými mínusovými hlasmi by nebolo zlé... Konrád by vypadol asi hneď v prvom kole, alebo v druhom.
29- no... ja si nanho papulu otvarat budem, dokym bude v superstar moja, lebo tu sa nejedna o to ze spieva dobre, ale o to, ze spieva omnoho horsie, ako ti, co vypadli pred nim. a este- podla mna je tam nuda aj teraz. tesim sa ked vypadne, bodaj by uz zajtra
inac, podla mna to dosrali tym, ze posunuli tu vekovu hranicu...
Ja som smutna z toho, ze vypadol Marcel, mne sa velmi pacilo ako spieval. Teraz by uz naozaj mohol odist Konrad, aby to bolo uz len o speve, pretoze ta stvorka co by tam zostala je podla mna vyborna...
Zbytecnost sama o sebe minat kredit na superstar pritom ked mne chyba skoro stale a stale si ho musim dobijat.mojmu,no..skoro frajerovi alebo ako to povedat ,som len povedala ze Konrad nevie spievat ale je trocha pekny a uz mu vystupili nervicky
ok nevie spievat to je jeden vec... ale ze preco vlastne davaju SS v telke to nechapem... fakt... Neze by namiesto toho dali tam nejaky film, alebo dajaky akcny serial. Take veci by mali davat v telke niekedy popoludni... vtedy, kedy davaju TalkShow
No mna tá priblblá superstar ani netrápi. A máš pravdu, Konrádovi by som ani hlas neposlala, ani nevie spievať. A Superstar je o speve si myslím a nie o kráse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
podla mna to nebolo zdaleka take zle.. ano, nebol to idealny vykon, urcite jeden z najhorsich v ten vecer, ale zas nemyslim si ze to bol najhorsi vykon za 3 kola superstar. vid slavne kotulove ymca alebo vela horsich prepadakov..
to co terazm kazdy kto pocuva green day je punk?
vedia tie deti co je to Slobodna Europa????
tie ma nasrali... a aj cely ten maly prefarbeny
Si myslis ze noviny neexistuju? Keby ich videli v casopise tak by to bolo to iste
i ked je pravda ze to je zbytocne pretoze tu karieru ajtak nerozbehne..alebo sa nakoniec objavi niekde na plese v starobinci ako nejaka katka koscova...
ale konrad skor ci neskor vypadne...teda aspom dufam ((uz len kvoli stavke ze sa vystriham dohola ked vyhra)
a tie picky v t-boxe boli ozaj genialne...no hambila by som sa jak pes...
Moooj clovek kto tuto diskuziu zalozil!!!
Picky male, ktore nevedia o com je vlastne "punk" podporuju nejakeho buzeranta aj ked na houbi spieva...keby sa dalo posielat minusove sms tak si kvoli tomu aj zoberiem pausal...
jeble 13-rocne emacky sa ukludnite a zamyslite sa nad svojou naivnou demenciou...
29- no... ja si nanho papulu otvarat budem, dokym bude v superstar moja, lebo tu sa nejedna o to ze spieva dobre, ale o to, ze spieva omnoho horsie, ako ti, co vypadli pred nim. a este- podla mna je tam nuda aj teraz. tesim sa ked vypadne, bodaj by uz zajtra
inac, podla mna to dosrali tym, ze posunuli tu vekovu hranicu...
a teraz mozme byt len spokojny,alebo nespokojny
ja som spokojna nic proti jeho fanusikom
okey tak pome diskutovat o tebe ty si asi neco normalne ne?
inac tak trochu suhlasim s typkom