už mi vraveli, že v Nitre videli jednu, kt. sa na mňa dosť podobala. Ale sekli sa tesne pred tým, ako ju pozdravili A kamarát mi raz volal, že či som v Košiciach, bo vidí babu, kt. je presne jak ja
toto mi rza kamos uz povedal .. hmh podlaman hej ale nie uplne ze jak dvojnika len taka podobnost torska.. ... a tiez vela ludi si ma myli a tak.. a moju mamu strasne vela ludi dokonca jaosm v BA v auparku videla moju druhu mamu normlane som si myslela ze asi sito rozmyslela a isla somnou do tej BA D sranda a vydivovala somsa ponej uz si musela pomysliet D
Blbosť. Nikto nemá rovnakú DNA, samozrejme pokiaľ človek nemá jednovaječné dvojča... Podobať sa na niekoho môže kdekto, ale v milión detailoch budú tí dvaja vždy odlišní.
ja poznam dvoch chalanov.... jeden z nich zije v martine druhý v nitre ale su ako dvojcata... absolutne vyjadrovanie, vyska, typ vlasov... prosto genialita a neuveritelná podobnost jak keby to bol jeden a ten samý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Inak 70kg ... tak to radsej 178 cm a 80kg
to už tak je, keď má človek raz fádny ksicht
a ja nemam dvojicku urcite , to by bolo zle keby viac takyhc ludi ako som ja behalo po svete
ňie to je fotka mojej babky