to nenavidim!!!!kazdy ma za chrbtom buzeruje pricom som mu nic nespravila!!!! nemusi byt kazdy dokonaly!!!uz ma to sere!!! bud je na mne zle to alebo ono!!! to je HORROR!!!!MAM S TYM SKONCOVAT? ZABIJEM SA? NAHODNE SKOCIM POD AUTO?
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
taký ľudia ti za to nestoja, každý si tým prešiel, musíš sa proti nim obrniť, viem o čom hovorím, ja som dnes zistila, že už som dosť silná, niečo som začula a povedala si: "kašlem na vás, nestojíte mi za to, kašlem na vaše merítka, váš vkus, budem aká som, budem si žiť podľa seba" pomáha to
najkrajsie na cloveku je to ze kazdy je jedinecny tak sa nevzdavaj vlastnej osobnosti. Ked ju stratis uz ani nemusis spachat samovrazdu, lebo uz vtedy si mrtva....
Heh, neskac pod auto, zablokujes cestu, sposobis skodu na aute, stres vodicovi, zranis sa a budeme ti musiet platit drahu liecbu... chod pekne na pojd a zaviaz si slucku.
A btw. ako sa da "buzeraovat za chrbtom"? Ohovarat sa da poza chrbat, ze to nepocujes, alebo pocujes len neprijemnu suskandu... buzeruje sa priamo, tak, aby si to pocula!
co by ste robili keby vas kazdy buzeroval a robil vam zle? alebo keby vasa milovana osoba na vas zacne len tak kricat a byt? mam to strasne v zivote.... tak co by ste robili na mojom mieste?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Jednoducho ich ignoruj - bolo by ťa škoda
ale ma pravdu
cize:
Milí kolegové, komu tím prospějete?
A btw. ako sa da "buzeraovat za chrbtom"? Ohovarat sa da poza chrbat, ze to nepocujes, alebo pocujes len neprijemnu suskandu... buzeruje sa priamo, tak, aby si to pocula!