29 rocny, pracujuci, vystudovany iba bakalar, lebo potom sa mi nebude chciet robit magistra, zijuci s terajsiou priatelkou, mozno zenaty, stredna vrstva.
včera som jednému kamarátovi nadšene opisovala, ako mi jeho tehotná manželka ukazovala kočík a kolotoč nad postieľkou a úplne som sa z toho tešila a on mi len povedal, že si je istý, že o desať rokov (teda, keď budem mať toľko rokov ako on), budem mať svoje vlastné bejby. tak asi budem
a inak som v štádiu, že som zahodila všetky svoje dlhodobé ciele a fakt netuším, čo bude zajtra, nie ešte o 10 rokov.
kde sa vidíme, to jest, malo by to byť aj čosi reálne a nie nejaké hlúpučké sny, že? no, 31, to sa vidím s dvomi malými deťmi na krku. a okrem toho neviem, nič mi iné mi nepríde veľmi očakávateľné. ale chcela by som si vtedy môcť povedať, že som niečo dokázala, že som zo svojej mladosti čosi spravila, že neštartujem práve teraz. (ale možno je to len tým, že tridsiatnici mi prídu ako za svojim zenitom )
no niekde na okoli , najradšej michalovce , ale možno že he alebo vt ....v pondelok začinam tak snad aj s vysokou , stredoškolský učiteĽ ...a dalej neviem ...to zariadí sám život ...možno že vstúpim do klaštora keď ma tam budu chcieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
A s bábom, pri troche šťastia
Ja sa nevidim poriadne ani teraz, nietoz o 10 rokov (ach)
29 rocny, pracujuci, vystudovany iba bakalar, lebo potom sa mi nebude chciet robit magistra, zijuci s terajsiou priatelkou, mozno zenaty, stredna vrstva.
seecret
a inak som v štádiu, že som zahodila všetky svoje dlhodobé ciele a fakt netuším, čo bude zajtra, nie ešte o 10 rokov.
s chlapom a s veľkým čiernym psom....
...
hm...25? tak aj s emou!
ale o 10 rokov tam uz budem cela!