ja neviem či sa to dá brať ako rande ale proste najkrajší večer som strávila s mojim drahým. Bolo to naše také prvé mimoškolské stretnutie (moje narodky) Inak také rande že len ja a chlapec som ešte nikdy nemala :/ stále tam bol ešte niekto naviac
V Rakusku, ked som strhol auto ku krajnici a tak prudko zabrzdil, ze si holka skoro rozbila hlavu o sklo, vybehol som z auta so slovami "Prepac ja musiiiim" k prvemu stormu
Strasny mocopudny stav ma chytil Slecna potom posobila trosku vystrasene nakolko som to spravil v strede konverzacie bez upozornenia
na dovolenke v chorvatsku som spoznala jedneho chalana s ktorym sme si hned padli do oci .. jeho otec vlastnil lod a tak ma raz pozval na plavbu...bolo to uzastne........
ja som raz zobral jedno dievča na trnavský jarmok a jazdili sme na kolotočoch, pili bručiačik, super sa bavili a potom som ju chcel trochu potrápiť, zobral som ju na ten točiaci twister, roztočil som ho úplne rýchlo a prišlo mi zle a doblval som sa. ale nakoniec všetko dobre dopadlo a žili sme spolu šťastne až kým sme sa nerozišli
neviem, či to ešte bolo rande, ale paraodxne najlepšie to bolo keď mi povedal, že už ma neľúbi ... lebo, vtedy sme sa tak akosi najlepšie porozprávali a celá atmosféra bola uvoľnená... teraz to beriem takto a s nadhľadom, hoci vtedy to pre mňa najlepšie nebolo, no teraz to dokážem porovnať a...tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Strasny mocopudny stav ma chytil Slecna potom posobila trosku vystrasene nakolko som to spravil v strede konverzacie bez upozornenia
S každým to bolo skvelé, pretože vtedy som to tak cítila, bez ohľadu na to, či teraz toho chlapca nenávidím, resp., čo mi chlapec urobil.
náhodou skvelé miesto, nikto vás tam nevyrušuje.. aspon väčšinou nie