skoro som zahlasovala, ale posledná možnosť ma tak nasrala, že na to jebem
ďalší kktko, čo si myslí, že cvičenie je život a kto necivčí nemá ani právo an to žiť
3-4X do tyzdna posilka+beh. Raz za mesiac nejaky ten basket, tenis. No ono sa nedá sportovat viac ked okolo su samý lenivý ludia co chodia maximalne do mesta sa ožrať. @purenarcissism Ako nič zle proti tým necvičiacim. Ale keď sa pozriem okolo seba tak sa začínam cítiť ako v amerike. Nieje šanca aby som našiel nejaké dievča čo má menej KG ako ja a vek nad 16.
@passarinho tu nejde o to že cvičiť netreba
šak aj ja cvičím
ale o to že "som debil a necivčím"
akože haló
nie každý je nechutné prasa čo sa vyžiera a nepohne sa ak nemusí
niektorí nemôžu cvičiť
@purenarcissism@7 ono posledná možnosť bola možno myslená aj s kúskom vtipu, lebo veľa ľudí, ktorí necvičia si to aj sami povedia, že proste chcel/a by som cvičiť, ale som lenivý a tak... nehnevaj sa stále :happy:
@purenarcissism Tak ale v dnesnej dobe tu ide aj o to, ze dievcata budu radsej zaoblenejsie s väcsimi prsiami. Ako chudsie s malými.
Co uz ked mne sa paci ta druha varianta.
cvičenie ja široký pojem, lebo poznám ľudí, ktorí vravia, že cvičia, no keď ich vidíš, tak neviem či sa to dá nazvať tréningom :letim:
momentálne mám 2 tréningy a do konca júna to tak bude ísť ďalej...inač 6x do týždňa + 1 deň voľno...niekedy ani to nie, lebo vždy spím aspoň 9 hodín + 1-2 hodky cez deň čiže regen jak lusk
ako kazde rano a niekedy i vecer, si tak polhodku cvicim, ale beriem to ako fyzicku a psychiku rozcvicku/uvolnenie sa...jogove cviky, streč, 5 tibetania, plank, niekolko klikov, stoj na hlave
a pridala som k tomu svihadlo lebo postrdam cardio, ale nejak to nedavam v tomto cse .D
a bud v izbe alebo v zahrade...
A po roku som bola raz na boxe aka to rata .D.D.D
@passarinho no neviem sice kolko vazis, ale dovolim si tvrdit, ze mam menej kil ako ty a 16 rokov mi uz davno minulo
a prekvapko - sice sa hybem, ale nejakym zavratnym cvicenim by som to nenazvala a hlavne to kvoli vsetkym ostatnym povinnostiam nerobim pravidelne
a ja neviem no, ja poznam dost vela 20+ dievcat, ktore su tenucke a nerobia pre to nic..
@passarinho nie xc(
vsak ale co sa cudujes? dievca nad 16 rokov by normalne urcite nemalo vazit 50 kg a tu nejde o o bezitu ale to uz je podvaha kamo a to je tiez problem
zas ako nechapem co cakas dievca v 17s vahou pod 50 je bud anorekticka alebo ma mega rychly metabolizmus a tych ludi nikdy nebolo vela tak co to splietas ameriku kks
@kakofonicka tenučké? to je fuj, vyšportované dievča je sexy, nie zadoček ja dve mandarinky a stehienka ja bratislavské páročky @purenarcissism a musel by som byť debil keby to myslím doslova, štipku humoru do toho života ...a aj keby som to myslel vážne a čo
@passarinho
aha už som si všimla @24 a to teda aj ja mám menej, a za nejakú vychrtlinu sa nepovažujem kde prosím ťa žiješ, chlapče?
a tiež to s tým cvičením nepreháňam joga 3-4x do týždňa prípadne namiesto jednej si idem zabehať.
ale srsly, kde to žiješ, keď máš pocit, že väčšina dievčat má nad 65kg?
a btw, chlap s takou váhou, prober, preboha!!!!!!!!!!
@kcin závisí od výšky a svalov ale chudí chlapi sú otrasní. akože, nehovorím že máš byť obézny, ani že máš vyzerať ako vlašský orech, ale také niečo medzi, akože....
sportovat sa ma, ked je energia a nie ked si to zapisem do debilnicka. ja neviem ako ini, ale ja ked si naplanujem, ze idem sportovat a dodrzim to tak mi to vôbec nerobi radost a potom mam mensiu citovu traumu. ani fyzicky sa potom necitim lepsie.
keď je skúškové tak sa len učím a učím a ako vypnutie mám fitko... a mimo skúškové je to rovnako, lebo nič ma nevie tak dobiť ako keď sa rozhýbem (napriek tomu že ledva prídem naspäť domov .. a musím si kúpiť nové korčule
zastrel sa rovno za tú poslednú možnosť, dement -.-
ja si toto isté myslím o tých, čo cvičia a všade sa s tým vychvalujú koľko cvičia a fotia sa denne, aby všetci videli, že cvičia a pod...jak keby boli králi sveta, a ako keby my ostatní sme nemohli cvičiť, keby sme chceli...
necvičím, lebo nechcem, nebaví ma to, nepotrebujem, mám super postavu aj bez toho a je mi na grc ako zo všetkých strán o tom počúvam
Moralisti, musite brat vsetko tak vazne? Clovek by sportovat naozaj mal, ale nie, neodsuzdujem nikoho kto necvici ach @matwejo a na to som zabudol vidis :/ a aky sport?
ja mám denne toľko toho pohybu že to až pekné nie je dá sa povedať že 8 hodín v kuse denne cvičím dosť namáhavo, nohy, (aj zadok), brucho a aj celý predok, hlavne ruky a aj chrbát ale ten len tak mierne takže sa na konci dňa cítim dosť vyčerpano ale už som si na to aj zvykol takže to beriem v pohode už čo sa týka toho fyzického namáhania a pohybu ... pred tým som cvičil normálne, hlavne ruky a brucho (každý deň ráno), teraz mi už cvičiť netreba kedže cvičím stále
@pisik neviem, či si si všimol, ale reagovala som na passarinha, ktorý napísal, že jemu sa páčia tenučké dievčatá.. preto som aj napísala, že poznám kopec takých a majú 20+
tak asi vyšportované dievča, ktoré by také bolo bez toho, aby cvičilo neexistuje -.- síce aj ja som mala brutal svalnaté lýtka z jazdenia (na koni) ešte pár rokov potom, čo som s tým sekla, ale takých ľudí nie je veľa .. no a ešte toľko tomu, že tebe sa páčia vyšportované, jemu tenké, niekomu krv a mlieko.. nemôžeme sa roztrhať a páčiť sa každému
kg potrebujem nabrat a nie zhodit
-jazdim na motorke (dost to vycerpava ked sa tomu clovek venuje na plno )
- zoskoky padakom
- tanec (taktiez to zhadzuje kg ked clovek tancuje skoro kazdy den)
@51 sice tvoju postavu som velmi nevidel ale podobas sa na moj chceny ideal co sa tyka postavy. Ani krv a mlieko, ani anorekticka, taka normalna postava. Ci sa mylim?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ďalší kktko, čo si myslí, že cvičenie je život a kto necivčí nemá ani právo an to žiť
fakt
akože
do piče s vami
aa nesportujem, za to vela chodim!
@purenarcissism Ako nič zle proti tým necvičiacim. Ale keď sa pozriem okolo seba tak sa začínam cítiť ako v amerike. Nieje šanca aby som našiel nejaké dievča čo má menej KG ako ja a vek nad 16.
raz sa mi stalo ,že 5
šak aj ja cvičím
ale o to že "som debil a necivčím"
akože haló
nie každý je nechutné prasa čo sa vyžiera a nepohne sa ak nemusí
niektorí nemôžu cvičiť
Co uz ked mne sa paci ta druha varianta.
momentálne mám 2 tréningy a do konca júna to tak bude ísť ďalej...inač 6x do týždňa + 1 deň voľno...niekedy ani to nie, lebo vždy spím aspoň 9 hodín + 1-2 hodky cez deň čiže regen jak lusk
a pridala som k tomu svihadlo lebo postrdam cardio, ale nejak to nedavam v tomto cse .D
a bud v izbe alebo v zahrade...
A po roku som bola raz na boxe aka to rata .D.D.D
a prekvapko - sice sa hybem, ale nejakym zavratnym cvicenim by som to nenazvala a hlavne to kvoli vsetkym ostatnym povinnostiam nerobim pravidelne
a ja neviem no, ja poznam dost vela 20+ dievcat, ktore su tenucke a nerobia pre to nic..
1.som leniva
2.som stale unavena, nemam na to energiu
ale keby bol sposob ako cvicit a nehybat sa pritom, tak to beriem
a @purenarcissism to myslela dobre ludia
@pinkhero
Mate pod 50kg?
vsak ale co sa cudujes? dievca nad 16 rokov by normalne urcite nemalo vazit 50 kg a tu nejde o o bezitu ale to uz je podvaha kamo a to je tiez problem
zas ako nechapem co cakas dievca v 17s vahou pod 50 je bud anorekticka alebo ma mega rychly metabolizmus a tych ludi nikdy nebolo vela tak co to splietas ameriku kks
65kg Lightweight baby
@purenarcissism a musel by som byť debil keby to myslím doslova, štipku humoru do toho života ...a aj keby som to myslel vážne a čo
aha už som si všimla @24 a to teda aj ja mám menej, a za nejakú vychrtlinu sa nepovažujem kde prosím ťa žiješ, chlapče?
a tiež to s tým cvičením nepreháňam joga 3-4x do týždňa prípadne namiesto jednej si idem zabehať.
ale srsly, kde to žiješ, keď máš pocit, že väčšina dievčat má nad 65kg?
a btw, chlap s takou váhou, prober, preboha!!!!!!!!!!
kolko je idelana vaha pre chalap ?
presne tak, po mackach a psoch prisiel rad na chlapov a zeny ! skor ma zaujima jej preferencia -.-
ja si toto isté myslím o tých, čo cvičia a všade sa s tým vychvalujú koľko cvičia a fotia sa denne, aby všetci videli, že cvičia a pod...jak keby boli králi sveta, a ako keby my ostatní sme nemohli cvičiť, keby sme chceli...
necvičím, lebo nechcem, nebaví ma to, nepotrebujem, mám super postavu aj bez toho a je mi na grc ako zo všetkých strán o tom počúvam
ja myslím, že hej.
tak dnes som asi 15 minút niesla 5 kilové vrece zemiakov do veľkého kopca.
ale inak chodievam pravidelne behat,alebo na korcule, ked sa mi nechce behat, ale skôr ten beh, mám to velmi rada
A doma cvicievam take cviky na brucho,nohy,cardio a tak, co ma napadne..
@matwejo a na to som zabudol vidis :/ a aky sport?
tak asi vyšportované dievča, ktoré by také bolo bez toho, aby cvičilo neexistuje -.- síce aj ja som mala brutal svalnaté lýtka z jazdenia (na koni) ešte pár rokov potom, čo som s tým sekla, ale takých ľudí nie je veľa .. no a ešte toľko tomu, že tebe sa páčia vyšportované, jemu tenké, niekomu krv a mlieko.. nemôžeme sa roztrhať a páčiť sa každému
-jazdim na motorke (dost to vycerpava ked sa tomu clovek venuje na plno )
- zoskoky padakom
- tanec (taktiez to zhadzuje kg ked clovek tancuje skoro kazdy den)