tak vselijak...najprv Grecko konkretne Korfu a potom ako kazdy rok Anglicko s kamoskami.....mozno aj Cesko alebo take nieco a ked sa budem nudit aj na Slovensku sa stavim
xhetemele, buď z teba hovorí len závisť, že ty nemôžeš ísť ďalej, než len do susedných krajín maximálne, alebo momentálna nálada, alebo vážne človek pre tvoje podivné hodnoty potrebuje mať vyplnený formulár s absolvovaním poznania každého kúta Slovenska... môžeš zvesiť hlavu, pretože existuje na Slovensku minimálne jeden človek (a myslím, že ich je dokonca viac), čo poznajú slovensko lepšie než ty a predstav si... boli aj v zahraničí... čo ty na to? nedobre?
Ja by som chcela celé leto prebrázdiť s batohom na chrbte v štýle Chrisa McCandlesa. Ale nemuselo by to byť naprieč celou Amerikou cestou na Alijašku... Stačilo by mi motkať sa tu - po Slovensku
Ale inak by som sa mrkla do všetkých krajín, ktoré nie sú typickými letnými desináciiami prepchatými dovolenkármi. ...Ale to už moc snívam. Takže späť k odpovedi na otázku. Chystám sa letné prázdniny stráviť na Slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Btw, na Slovensku.
Ale inak by som sa mrkla do všetkých krajín, ktoré nie sú typickými letnými desináciiami prepchatými dovolenkármi. ...Ale to už moc snívam. Takže späť k odpovedi na otázku. Chystám sa letné prázdniny stráviť na Slovensku.