bola som už ...a teraz riešim dilemu , či je super ísť na dovolenku na začiatku leta alebo je to celkom zlé lebo už len závidím tým , ktorí ešte len idú ...
nikam do zahranicia necestujem a na slovensku to nebude ziadna dovolenka, len typicke prazdninove poflakovanie vsade, kam ma vietor zaveje, to zn. ze najskor ziadne festivaly, ani vylety s kamosmi, lebo nic take som v zivote nezazila. este budem stastna, ked cez leto budem mat konecne absolventsku prax. ta cetka sa mala ozvat tento tyzden a je stvrtok vecer po pracovnej dobe a este stale nic.
Bola som na Seychelách a v New Yorku, chystám sa ešte do Ruska za bratom, Španielska asi /tiež za bratom/, Londýn /lenže u mňa sa to berie ako doma/ a s bratmi asi po Balkáne alebo iba Chorvátsku sa potulovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
dovolenkujem doma a u frajerky
Ale bez smajlíka.
v dohľadnej dobe nemám v pláne ani vypnúť, nie to ešte dovolenku..
ale snáď čoskoro sa všetko zmení na dobré a oddýchnem si v náruči drahého , konečne...
A s nasimi 2 tyzdne chorvatsko