Kde by sa odohrávala vaša vysnívaná svadobná cesta?
Dnes má prekvapil kolega, ktorý sa chystá na svadobnú cestu na ostrov Zanzibar (Tanzánia) a príde mi to ako svadobná cesta na ktorú určite nezabudne.
Kde by sa mala odohrávať a aká by mala byť tá vaša svadobná cesta?
Ja som mal v pláne Kubu ale moja priateľka sa tam nakoniec vybrala bezo mňa a keď tam už bola tak sa na mňa vysrala... takže momentálne neviem kde by som šiel, to záleží hlavne od potenciálnej manželky
@obsession Dobre, pisem si, Sibir. Ale nie, ved my vlastne svadbu nikdy nebudeme mat, ale musim ta verejne pochvalit za to, ze nie si az tak narocna ako vyzeras.
ja by som išla na nejaký ostrovček, ako boli Bella s Edwardom v Twilight sage (nesudte ma... toto bola jedna z mala veci, co sa mi pacila)
Ale ako poznam mojho priatela, tak asi skoncime vo Whistleri, v Semeringu alebo kdesi inde vo velkom bikeparku a spoločne budeme žiť šťastne, až kým si nezlomíme väzy
dúfam že sa niekto aj vyjadríte k môjmu komentu:
všetky priveľmi exostické miesta mi prídu ako by tam celú dovolenku pršalo, bolo príliš teplo a vrátili by ste sa z tadiaľ doštípaný, a všeobecne nemám rada exotické krajiny
ja by som bola najradšej keby sme išli niekde (Praha, Londín, Paríž,...) na hotel, kde by sme strávili najviac času (veď o tom to celé je a keby sa nám to znudilo tak by sme išli obzrieť pamiatky, na prechádzku do hist. časti mesta a do kaviarne, to je pre mňa idylka
pokiaľ sa budem viesť v novej sedme, osmičke, alebo esku, bez problémov by som šiel jazdiť kdesi aj na diaľnicu uplne jedno. ako vášnivý priaznivec motorizmu by som si vychutnal jazdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale ako sa poznám,pôjdem tak maximálne na Balaton,a to tiež nie s novomanželkou,ale nejakým kamošom, pozvem asi Torpeda.
Ale nie. Nejaké veľké mesto asi, Londýn, Barcelona, Rím alebo čosi podobné.
ale zanzibar je asi v kurze, aj moja spoluziacka tam bola na svadobnej ceste
@riddler ok idem
@Obsession cez leto by som tam isiel byva tam aj 30 stupnov
Ale nie na svadobnu cestu
Len na vylet kamossky
@Riddler ..najprv ja a potom ty okej
Ja by som s torpedom isla aj na koniec sveta
Ale ako poznam mojho priatela, tak asi skoncime vo Whistleri, v Semeringu alebo kdesi inde vo velkom bikeparku a spoločne budeme žiť šťastne, až kým si nezlomíme väzy
všetky priveľmi exostické miesta mi prídu ako by tam celú dovolenku pršalo, bolo príliš teplo a vrátili by ste sa z tadiaľ doštípaný, a všeobecne nemám rada exotické krajiny
ja by som bola najradšej keby sme išli niekde (Praha, Londín, Paríž,...) na hotel, kde by sme strávili najviac času (veď o tom to celé je a keby sa nám to znudilo tak by sme išli obzrieť pamiatky, na prechádzku do hist. časti mesta a do kaviarne, to je pre mňa idylka