nie nto w nie je žiadne emo ani nič podobné...je to proste moje a hotowo.....a keď sa wám nepáči nemuseli ste hlasowať ja som wás oto neprosila...a piercing mám aj w uchu aj w jazyku aj w brušku....a ete si dám ak wás to tak zaujíma....xixi
@14 ty si nas o hlasovanie neprosila? Myslim, ze aj zverejnenie ankety je samo o sebe prosenie o hlasovanie, ale to je len moj skromny nazor a ked fakt nevies kde sa pise v a kde w, tak sa to do slaka nauc!
Najviac sa mi páči piercing v brušku, no nikdy si ho nedám,pretože môj strach je väčší ako túžba po ňom. Ale ani piercing v jazyku neni na zahodenie. Sama však mám piercing v uchu...Čusky trusky
u chalanov mozno v jazyku...na spodnej pere to podla mna svedci iba babam, aj to iba niektorym. ja som teda este nevidela chalana, na ktorom by sa mi to pacilo. a v brade sa mi to tiez nepaci. a ked ma baba pekne brucho, tak v pupku je celkom pekny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@1 suhlasim, to dvojite w sa mi nepaci
a to tvoje W- ečko mi strašne reže očiiii:p