@alpynus Som si myslel že niekto slabomyselný mi to povie.Čo je rasistické na tom že chcem žiť medzi svojimi? Keby sa aspon tí cudzinci vedeli správať tak možno.Sú o cudzinci a nemajú čo hladať v inej zemi
Konkretne v Prahe. Kedysi by som chcela nieco exotickejsie a hlavne teplejsie podnebie bez hnusnej zimy a snehu ale uz viem po predoslych skusenostiach ze v krajine s uplne odlisnou kulturou a recou by som nastalo zit nevydrzala.
Podľa mňa je hlúposť, aby bolo rasizmom ešte aj prejavenie vôle žiť v príbuznej kultúre ...
Ja osobne to kultúrne príbuzenstvo síce moc neriešim, ale rasizmus je problém, ktorý treba riešiť a myslím, že hľadanie ho úplne vo všetkom riešeniu skôr hádže prekážky pod nohy ...
A týmto reagujem len na teba osobne a na to, že si označil za rasistickú už tú samotnú otázku, nehodlám rozhodne tvrdiť, že istá osoba neprejavuje (aj tu) znaky rasizmu
@alpynus Trepeš chujoviny.Ja necítim žiaden rasizmus keby tí ludia žijú tam kde majú žiť,napr Japoncov mám rád.A tebe by sa páčilo keby vyndeš na ulicu a všade okolo samý cudzinec?
chcela by som byvat vo svajciarsku na chvilu, na novom zelande, v cine, japonsku, opat v amerike, chvilu na juhu francuzska, aj v holandsku, v karlovych varoch , jednoznacne v rusku v moskve a sankt peterburgu, a takisto ghana. a urcite som este vynechala polku sveta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Fúúúj, taký veľký a rasista, to sa nesluší.
@mm47 takto raz ( dufam ) bude vyzerat moj dom aaaach
"Čo je rasistické na tom že chcem žiť medzi svojimi?"
Už len tá otázka je rasistická. Totiž, "tvoji" by mali byť všetci ľudia. Akonáhle selektuješ ľudí podľa farby pleti, si rasista (z definície).
Ale proti gustu žiaden dišputát.
Podľa mňa je hlúposť, aby bolo rasizmom ešte aj prejavenie vôle žiť v príbuznej kultúre ...
Ja osobne to kultúrne príbuzenstvo síce moc neriešim, ale rasizmus je problém, ktorý treba riešiť a myslím, že hľadanie ho úplne vo všetkom riešeniu skôr hádže prekážky pod nohy ...
A týmto reagujem len na teba osobne a na to, že si označil za rasistickú už tú samotnú otázku, nehodlám rozhodne tvrdiť, že istá osoba neprejavuje (aj tu) znaky rasizmu
Why so serious?
Tak ani horenapísané mi neprišlo ako vtípek ...
A v tomto je dôležité mať jasno, myslím si, takže diskusia je vítaná, nie?
@grietusha och to vyzera uplne nadherne!