Milujem cestovanie. Ale nikde som veľmi nebola, pretože nemám okolo seba ľudí, ktorí by išli so mnou. Lanárim brata a čakám, kedy bude mať 18 a pôjdeme niekam. Najďalej som bola v Srbsku.
V Košiciach raz budem bývať! Zatiaľ mi stačí, som tam viac ako doma (teraz nie, bo sú prázdniny) ale inak áno
Rada cestujem po celej republike na koncerty, vzrušuje ma to alebo čo, ale nie v takom sexuálnom zmysle, no , ale nerada stojím v buse celú cestu do školy
hej rada cestujem ale kedže zatial nemam vek na to cestovat sama tak zatial len s rodinou.kde som bola?napriklad skotsko,bulharsko,turecko,egypt,malta,kanarske ostrovy,ibiza,taliansko,chorvatsko,anglicko,francuzko,grécko asi vsetko uz
Milujem cestovanie, hned ako som mal 18 som vyrazil na prvu cestu. E este mam veelmi vela planov. Zatial som bol: Egypt, Sicília, Mallorca, Rakúsko, Česko, Maďarsko, Poľsko, Litva, Lotyšsko, Estónsko, Fínsko, Taliansko-pevnina, Španielsko-Valencia, Barcelona....
Ak niekto hľadá parťáka na cestovanie tak nech sa ozve
Milujem cestovanie už odmalička, s rodičmi som bola v Rakúsku- Viedeň (3dni), v Chorvátsku- Makarská riviéra (7dni), v Bosne a Hercegovine- Mostar (7dni), v Poľsku- Krakow, Licheň, Lodž ( 5dni), v Maďarsku (2dni) a zo školy som bola na jazykovom pobyte vo VB v Londýne, Oxforde a Bringtone ( 7dni) a vo Francúzsku, konkrétne v Paríži( 7dni)... myslím, že to je zatiaľ všetko, ak nepočítam cesty a zastávky po iných krajinách a rôzne iné pobyty na Slovensku... Chcela by som žiť v Nemecku, konkrétne v meste Passau( Bavorské alpy) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
alebo Nový Zéland - Wellington
Rada cestujem po celej republike na koncerty, vzrušuje ma to alebo čo, ale nie v takom sexuálnom zmysle, no , ale nerada stojím v buse celú cestu do školy
a veeeľmi rada chodím košickou mhd
Bola som najďalej asi v Prahe
ánooo,zbožňujem cestovanie a ufff bola som na veľa miestach
Teraz som namotala kámoša nech vykopne z auta brata a mňa vezme do Gdaňsk...
(plánovala som-plánujem aj Írsko)
Bývať ako bývať. Ak sem,tak v Žiline,ak niekde mimo SR,tak v Leeds ♥
Na Novy Zeland? Hehe, tam by som aj ja sla..
@borovy
Hej, ja mam to stastie, ze moji surodenci maju uz aj viac ako 20 rokov takze. Preco vlastne musis cakat, kym bude mat osemnast?
A bola som v Taliansku, Bulharsku, Beligicku, Škótsku, Anglicku a v okolitých krajinách
Japonsko a Rusko, to by som chcela aj ja. :3
a to presne aj ja..
@cupcake007
Odtial ja som. ^.^
Švajčiarsko
UK
aaach :/
No ved to prave. Krasne to tam je. New Zealand * Raz sme tam boli s ocinom na chvilu u jeho znameho. ^.^
@elesh
Co je lepsie ako povedat, ze mas dom vedla googlu.
tam niekde by si chcel byvat?
ale budem niekde inde
alebo proste v TARDIS.
A dúfam, že nikto predomnou nekúpi Versaceho Villu
Los Angeles? jop jop
@cupcake007
Ako sa povie, že "lucky"..
@tosom
hej, bola som. Síce nie dlho a veľakrát, ale bola.
@borovy
Tak hej, to máš pravdu. Snáď sa vám veľa bude dariť.
Hehe, zaujímavé.
Chicago-Illinois sem uplne najviac
---
hej rada cestujem ale kedže zatial nemam vek na to cestovat sama tak zatial len s rodinou.kde som bola?napriklad skotsko,bulharsko,turecko,egypt,malta,kanarske ostrovy,ibiza,taliansko,chorvatsko,anglicko,francuzko,grécko asi vsetko uz
No vidíš to, to je nápad.
Ďalšia, ktorej sa páči New Zealand? ^.^
...Dosť si toho precestovala.
Ach tak.
jojo, pri mori. :3
Pri Londyne? ...jojo..
Napr. v Írsku.
A bola som len v Poľsku, Česku, Maďarsku a Chorvátsku, nič moc
Milujem cestovanie, hned ako som mal 18 som vyrazil na prvu cestu. E este mam veelmi vela planov. Zatial som bol: Egypt, Sicília, Mallorca, Rakúsko, Česko, Maďarsko, Poľsko, Litva, Lotyšsko, Estónsko, Fínsko, Taliansko-pevnina, Španielsko-Valencia, Barcelona....
Ak niekto hľadá parťáka na cestovanie tak nech sa ozve
A bola som v Irsku, v Grécku, v Chorvátsku ,Taliansku, Rakúsku ,Česku a .... v Maďarsku