Beriem Canadu, nepohrdnem Francúzskom, viem si predstaviť aj upršané Anglicko, som dokonalé precízna jak Nemecko...ale vidím to na čisto Slovensko....ako už bolo spomenuté v @1 na samote u lesa...
Ono je ťažko takto hovoriť, keď som ešte poriadne nikde nebola... Samozrejme, najviac lákavá je Kanada, Francúzsko, Belgicko, Holandsko, Austrália, Nový Zéland, Nórsko, Fínsko, ale aj USA. Ale pre začiatok by mi pokojne vyhovovalo aj Česko a dúfam, že sa tam na vysokú aj dostanem No a potom, keď skončím školu, tak zhodnotím svoje možnosti a až vtedy sa uvidí kde budem chcieť žiť.
Vystacim si aj so Slovenskom ... co sa krajiny tyka, je tu pekne, ale zeby tych vyhod bolo viac ... no dobre tak este sa tu dorozumiem vlastnym jazykom, skoro vsade ...
@luc.ka Anglicko je mozno otrepane ale mojmu zivotnemu stylu najblizsie.. chodit na futbalovu premier league, na velke hudobne festivaly, mat na blizku mojich oblubenych interpretov a celkovo ten pocit, ze sa nachadzam v liahni rockovych velikanov a legiend..na druhej strane, musel by som zacat prakticky od nuly a viac menej driet.. je tam vela pakistancov a vselijakej havede.. v kazdom pripade je prijemne vediet, ze tam mam kamarata a keby to na SVK uz bolo totalne cele zle a mne by sa rutil svet, tak mam zadne dvierka.. zivot je little cunt a s tym treba ratat.. mozno ma tam raz daky vetrisko zaveje
@luc.ka a to som zabudol na anglicky akcent a mojmu srdcu blizky suchy anglicky absurdny humor.. pusti si The Streets alebo Black Books si pozri a pochopis o com melem =D resp, si pusti stary Coldplay, Muse, Radiohead a pod..
nwm to sa neda tak povedat nikde som nebol a ked aj bol v Cesku , Grecku , Bulharsku tak strasne kratky cas a to bol proste len vylet dovolenka zivot by tam bol mozno uplne iny , clovek podla mna nech zije kde kolvek ked ma stastie tak je stastny aj ked u nas je to asi tazsie ako inde
mala som tú časť bývať v prahe ... oničom a mala som tú česť bývať pol roka na Malte .. celkom dobré to tam bolo najlepšie zatiaľ z toho kde sme bývali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Samozrejme,ak mi dovtedy nezničí každe potencionalne bydlisko nejake tsunami/zemetrasenie etc.
viem,že je to nereálne,ale páči sa mi tá predstava
@fxx Tá druhá veta
inak neviem...anglicko už nie, ani domáce slovensko...asi kanada.... hm ta ňevim
Ale na bývanie mi bude stačiť aj Praha ♥
Na Sk určite nie
Nemusí to byť presne na tej ulici, ale určite v jednom z týchto domov.
Ja by som chcel vo Vancouveri, ale jej sa nepáči