SLOVENSKOOO...až keď tú dieru opustíte, vtedy pochopíte ako vám to tam chýba ...
Inak na severe...nemám rada zimu...ale vysnívaný mám domček v snehu...a fínsku saunu v ktorej by som sedávala celé dni
Asi ma Juh práve teraz mrzel ...
ako tak čítam tie komenty vačšina ludí chce ísť preč z tohto jeblého Slovenska (pochopitelné) takže by som sa nečudovala ak to tu o niekolko rokov zanikne
slovensko tam nieje, lebo na slovensku sme teraz a..viac menej som vychadzal z krajin ktore su hodnotene ako najlepsie krajini(mesta) pre zivot. plus poniektore som pridal (cesko,anglicko....)
@41@puxo no vacsina co viem ma mensich... tak 14 je priemer... ale u nich sa to tak neberie... lebo ine nemaju... zahranicni turisti byvaju niekedy obdiv u mladych japoniek a este ked pekny modrooky chalan...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ak teplo tak: Brazilia
SLOVENSKOOO...až keď tú dieru opustíte, vtedy pochopíte ako vám to tam chýba ...
Inak na severe...nemám rada zimu...ale vysnívaný mám domček v snehu...a fínsku saunu v ktorej by som sedávala celé dni
Asi ma Juh práve teraz mrzel ...
alebo Tokio by nebolo odveci
abo New York,Miami a take