tak bola som na Telgarte wlastne tam chodim casto kazdy rok ale tak urcite je aj inde lepsie co ja wiem Donovaly-Zahradiste dobre na lyze ...najhorsie stredisko ew ktorom som asi bola bola Kubinska Holaaa ..bleeeeee
Zavadka nad hronom alebo heelpa XD....ale nie no cez zimu sme boli na Myte po Dumbierom a o ja tam ta nova stvorsedacka je to uplne super...cena je mozno trosku privisoka ale stoji to za to
no ako ja byvam v Telgarte a je to tu celkom fajn ak nieje lad,ale aj vtedy sa da najst cesta kde je prasan a pohodka medzi krickami sa ozvite ak chcete a rakusko pre skusenejsich boardistov napr. Kaprun abo Hintertux,ale je to draheee
Na svk asi jasná, nič lepšie som nejazdil ešte. A neni to zlé ani z cenou, pokial nebývaš v mikuláši, tak sa ti vyplatí si kupiť skipass na stanici vlakovej, to máš cestu tam aj spať vlakom a celodenný listok za 700 korun.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov