mne chýba sneh v tom zmysle, že keď pozriem von oknom, mám pocit, že je v niektoré dni tak maximálne november-október, lebo je sucho a občas svieti slniečkooo.. a to ma mätie..
o snehu uz ani nehovorte, od marca sa tesim, kedy bude konecne sezona a ono nic...este na vianoce som hovorila, ze ono nasnezi, do silvestra urcite bude sneh...a vieme, ako to dopadlo, bol krasny odmak...takze uz sa bojim povedat, ze do konca januara nasnezi, aj ked uz by som strasne chcela sneh...tak ma napadlo, ked su tance na vyvolavanie dazda, mali by sme zaviest na vyvolavanie snehu, mozno, keby sme sa vsetci spojili, zasnezilo by...
No,ved prave,on je stale neskor a neskor,ale to sa o chvilu budeme chodit lyzovat cez velke letne prazniny...tak sa mi zda,ze sa to na tomto svete zacina zvrhavat...
S tym tancom to bol velmi dobry napad...ked uz nic,tak sa aspon zabavime
Ale to je potom riadny skok,lebo minuly rok bola vyborna seyona,aj ked prisla neskorsie,ale bola.No a podla mna bude aj ta nasledujuca dobra...aj ked je globalne oteplovanie,tak to nebude taky skok...teda...dufajme
nahodou, mne sneh nechyba... aspon nieje velka zima!!! ale kus na horach by hadam mohlo byt... inak zdravim kvet, ktoty asi teraz aj tak neexistuje kedze je yima a kvet kvitne v lete hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
S tym tancom to bol velmi dobry napad...ked uz nic,tak sa aspon zabavime
Ale on bude...dufam
Ale to je potom riadny skok,lebo minuly rok bola vyborna seyona,aj ked prisla neskorsie,ale bola.No a podla mna bude aj ta nasledujuca dobra...aj ked je globalne oteplovanie,tak to nebude taky skok...teda...dufajme
Jaaaaj,jasne,tak to hej,som to zle pochopila...
Tak dufajme,ze sneh bude,aby sme mali uzasny lyziarsky
Si blazon!!!!!
P.S.:nie je sa pise osobitne !!!
Co ta ucia na tom GJGT?