V supermarketoch už cez mesiac vysia vianočné ozdoby, na fb sa množia obrázky a statusy s vianočnou tématikou. Začínajú sa zdobiť stromnčeky piecť pečivo a...
presne!!aj ja sa čudujem... inikedy som už odrátavala dni a všade už chodili vianočné rozprávky....teraz mi to vobec nepriide ze by uz pozajtra mali byt Vianoce!! Možno až v ten deň si to uvedomím
vobec sa necitim na to ze za 2 dni su vianoce a cele nase posrane vianoce mam hlboko vnutri, nemam sa na co tesit, na rodinu mam alergiu, darceky nedostanem, jedina vyhoda su prazdniny
tak sa jej nechytajte dopici, nemajte rad vianoce ale nezatazujte tym ostatnych.. ci vy si teraz idete silno-silne pomoct psychicky zvladnut nieco tak otravne ako su Vianoce, vsak ?
mne sa nepáči, že je všetko vyzdobené už od októbra. síce ja chodím v októbri nakupovať darčeky, ale to je jedno. to kvôli decembrovým tlačeniciam v obchode tam chodím vtedy
ale prestante traposit,dobre sa tesite na darceky a zradlo. ja sa tesim jak male decko na te snicle a salat a ze nebudem pracovat....a ze budeme robit pernicek....a budeme mat vanocni vecirek.... a ze mame krasny stromecek a tak.
Ja nemám vlnu! Ale tak Vianoce cítiť ako nie nejak extrémne, ale občas vôňa ranného snehu, a celkovo také veci, čo sú len v tomto čase....Vianočný bordel napríklad....a rozprávky..a oddyhc
No mna vianocna nalada opustila uz pred rokmi, posledny krat som si zdobila izbu, posledny krat som pomahala zdobit stromcek, posledny krat som piekla kolaciky, pozerala fantagiro
Posledne tri roky si cez sviatky len klasicky tukam do notebooku ako vzdy, obcas v okoli zaregistrujem nieco ako "vianoce" ale uz mi to nic nehovori.
a detstvom som pochovala aj vianoce proste... ale nevadi, zazijem ich zase ked budem mat vlastne deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@ancici15 držím palce, aqspoň niekto
Asi sme veľkí :/
vobec sa necitim na to ze za 2 dni su vianoce a cele nase posrane vianoce mam hlboko vnutri, nemam sa na co tesit, na rodinu mam alergiu, darceky nedostanem, jedina vyhoda su prazdniny
faggs
confused:T5m1tztzYYaM://www.dailywaste.com/wp-content/uploads/2008/06/funny-christmas-card-4.jpg&t=1" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku t1.gstatic.com">» t1.gstatic.com/images?q=tbn confused:...
Posledne tri roky si cez sviatky len klasicky tukam do notebooku ako vzdy, obcas v okoli zaregistrujem nieco ako "vianoce" ale uz mi to nic nehovori.
a detstvom som pochovala aj vianoce proste... ale nevadi, zazijem ich zase ked budem mat vlastne deti