Neškodný troll, pravdepodobne je to ešte troll vo vývine a na poriadne trollovanie ešte nemá vyvinutý mozog.Podľa mňa bude do 3 mesiacov schopný plnohodnotne trollovať a rozmnožovať sa a tým tvoriť nových trollov
Mladata trollov sú zákonom chránené ale od 5 roku života ich môžeš strieľať ale iba v zimných mesiacoch lebo vtedy sú dosť aktívny
Ja mam preukaz na lov napríklad , takého @sexywomana som už ulovil to je moja výstavná trofej ale medzi moje skvosty patri @rayennn toho som lovil dlhé mesiace
@josh28 V rakúskom Spar-e ju majú určite. Ale dávaj pozor keď ju budeš kupovať, lebo jeden chlapík nechtiac nadtrhol obal keď ho vykladal na pás pokladne a keď si to všimol a chcel maslo vymeniť, pokladníčka ho prinútila zjesť ho celé pred ňou. Keď sa pozvracal, zbila ho včerajšími novinami.
Ty si troll tzv. Kokoctus Sebirus. Kedže sa jedna o trolla ktorý sa dožíva len 3 rokov tvoj lov je zbytočný , taktiež po 1,5 roku života ti záčina páchnuť koža , je to spôsobene malou hygienou a rozkladom organov
Vedci ale predpokladajú že hlavný dôvod je robenie veľkých ramien na Birdz
V Nemecku sa využívaš ako krmivo pre mačky ale to neviem presne , čítal som to už dávno
Aby som ti mohol poskytnúť detailnú analýzu tvojej osoby musel by som stráviť nejaký čas študovaním tvojich príspevkov , všetko by to bolo ale zbytočne pretože o 5 mesiacov tu už napríklad nebudeš. @22
Nie si troll , si overená osoba viem to pretože som ti udelil certifikát , bolo to 3 mesiace do zadu tuším na Adama to vychádzalo.
A takéto hrudi masla sa v našich končinách nepredávajú odkedy sa nejaký živočích (alias troll) pokúsil prehltnúť ho v celku a udusil sa pri tom. Môžeš sa pokúsiť zohnať to za doláre niekde v Pražskom podsvätí. Ale iba osobne nie cez internet!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@psychiater
Mladata trollov sú zákonom chránené ale od 5 roku života ich môžeš strieľať ale iba v zimných mesiacoch lebo vtedy sú dosť aktívny
Ja mam preukaz na lov napríklad , takého @sexywomana som už ulovil to je moja výstavná trofej ale medzi moje skvosty patri @rayennn toho som lovil dlhé mesiace
najlacnejšie dostať kúpiť vo velkosklade Metro
A pochybujem, že by si nato niekde dostal preukaz
Kedy si zistil že si hlúpy a malo chápavý , to nie je žiadna urážka normálne sa pýtam ?
Len som chcel zistiť či ma ulovíš.
Nejak sa ti to nepodarilo
Ty si troll tzv. Kokoctus Sebirus. Kedže sa jedna o trolla ktorý sa dožíva len 3 rokov tvoj lov je zbytočný , taktiež po 1,5 roku života ti záčina páchnuť koža , je to spôsobene malou hygienou a rozkladom organov
Vedci ale predpokladajú že hlavný dôvod je robenie veľkých ramien na Birdz
V Nemecku sa využívaš ako krmivo pre mačky ale to neviem presne , čítal som to už dávno
Neškodný ?
Počeť ľudí ktorých som potrollill je väčší ako počeť ľudí s ktorými si sa ty kedy rozprával.
Ale páči sa mi tvoja kreativita
Aby som ti mohol poskytnúť detailnú analýzu tvojej osoby musel by som stráviť nejaký čas študovaním tvojich príspevkov , všetko by to bolo ale zbytočne pretože o 5 mesiacov tu už napríklad nebudeš.
@22
Nie si troll , si overená osoba viem to pretože som ti udelil certifikát , bolo to 3 mesiace do zadu tuším na Adama to vychádzalo.
Tak ja si pockam...
@highvoltage sprav aj mne popis :-S