Priznávam sa, nevyznám sa v tom, dlhé roky som objednávala len z oriflame makeup, a ako si mám kúpiť v obchode niečo tak mám problém, inak to vyzerá v obchode, inak potom vonku naživo a to sa týka aj rúžov, ale späť k makeupu, nie som totálna snehulienka,
Rimmel Wake me up - Odtieň 100 . Stojí v DM asi 8,50, ale keď si popýtaš zľavu na vernostnú kartu, tak stojí nejako 6,20 A ja som uplne totálne bledá a sedí mi akurát, je uplne super! Najlepší make-up, aký som kedy mala.
ja mám momentálne Astor Skin Match Care BB Cream odtieň 100 a konečne je to niečo dostatočne svetlé po čom nie som kompletne ružová a aj ako tak kryje. netuším, koľko normálne stojí ale určite to do tých 7 bude
inak som bola spokojná s Astor Mattitude 001 len ten už je o kus drahší
prípadne pokiaľ ti stačí len jemné krytie tak Oriflame Very Me Smoothie Foundation. dá sa prinajhoršom aj navrstviť alebo použiť ho pod nejaký, čo ti je príliš tmavý.
Missha BB som skúšala ale akosi sa mi nepozdával. (v Brne vo Vaňkovke majú stánok, môžeš si vypýtať vzorku)
@ladyofcarnage a ten Astor Skin... to je normálny makeup? Mňa vždy odrádza tá skratka ,,BB" mám pocit, že je to len nejaký krémik troška zafarebný makeupom a nie makeup
No tak stredné krytie by sa zišlo aspoň , henten Very Me mala tuším sestra a zdal sa mi slabý, to je len také na troška zjednotenie pleti
Missha BB? To počujem prvý krát, ok, vyskúšam, ak to nájdem
@alysia Na celú tvár je naozaj dobrý ten Missha BB krém. Dermacol cover č.208 má krásny odtieň, ale je veľmi hutný takže je lepšie použiť ho len lokálne ako korektor. Poprípade Maybelline affinimat 02 je bledý make-up so žltým podtónom a skôr slabším krytím. Rimmel lasting finish nude 010 light porcelain - veľmi bledý , stredné krytie, ružový podtón . Astor perfect stay 24h - veľmi svetlý, pekne zjednotí pleť, slabé až stredné krytie, mierne teplý až neutrálny podtón ( je to síce korektor, ale dá sa v pohode použiť na celú tvár ).
@nikyy ja len tolko, ze blede kremy alebo hocijake korejske makeupy sa o viac ako polovicu lacnejsie daju kupit priamo na eshopoch typu aliexpress, takze tu missha.sk neodporucam.
osobne si kombinujem bb krem oriflame (fakt dobry podklad hlavne aj pre suchu plet) fair s giordani goldom porcelain...
uz mi je trapne vsade pisat misshu - ale tie korejske veci su proste super bledunke, a ked najdes dobry bb krem, ktory kryje dobre, v zivote sa uz nevratis k lacnyn srackam z drogerie. su drahsie nez 7e, ale zase treba pozriet aj objem. tie drogerkove, obvykle 30ml, su porovnatelne s 50ml za +-13e. (a svk eshop neodporucam)
ja mám tiež taký problém :/ mne je wake me up tmavý, dermacol tmavý, ... zo zúfalstva som si objednala revlon colorstay ivory a ten je moc ružový nevedeli by ste niečo poradiť aj mne??? VEĽMI SVETLÝ A DO ŽLTA ( to je hrozná kombinácia ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak som bola spokojná s Astor Mattitude 001 len ten už je o kus drahší
prípadne pokiaľ ti stačí len jemné krytie tak Oriflame Very Me Smoothie Foundation. dá sa prinajhoršom aj navrstviť alebo použiť ho pod nejaký, čo ti je príliš tmavý.
Missha BB som skúšala ale akosi sa mi nepozdával. (v Brne vo Vaňkovke majú stánok, môžeš si vypýtať vzorku)
No tak stredné krytie by sa zišlo aspoň , henten Very Me mala tuším sestra a zdal sa mi slabý, to je len také na troška zjednotenie pleti
Missha BB? To počujem prvý krát, ok, vyskúšam, ak to nájdem
osobne si kombinujem bb krem oriflame (fakt dobry podklad hlavne aj pre suchu plet) fair s giordani goldom porcelain...