V kamenných predajniach? Cez internet? V ktorých obchodoch?
Všade čítam, že parfémy z notino.sk alebo elnino.sk a podobne sú fejky a podobne.. Máte s tým skúsenosti? Pozitívne, negatívne, akékoľvek
A podotázka - aký je váš súčasný obľúbený parfém?
zvykla som v avone cez maminu kolegyňu, teraz mám také dva obľúbené -
ale moja vysnená je gucci bloom, ktorú keby si mám kúpiť, tak si ju asi nekúpim cez internet, ale v nejakej kamennej predajni. a kamarátka pracuje v notine a pochvaluje si, aj keď aj ja už som počula vraj že tam majú fejky neviem čo si o tom myslieť
ano aj ja som citala zevraj su to fejky, ale to je tak maximalne picovina ja som mala viacero parfemov aj z marionnaud a fannu a neviem akych parfumerii kde by akoze mali byt tie originaly a vzdy to bolo to iste ako z hocijakej internetovej stranky. no a objednavam odtial kde mi to heureka vyhodi ako momentalne najlacnejsie
sucasny najoblubenejsi je dolce gabbana light blue intense a giorgio armani air di gioia. cez zimu je to aura od muglera a marc jacobs decadence.
Inak nemyslím si že sú to fejky ale kedysi som si odtiaľ objednala Versace a na 100% bol nejaky odstáty alebo inak dojebany lebo vydržal max 4hodiny pri tom keď si ho kúpim na letisku cítim ho celý deň...
A oblubeny mam Alien od Muglera (teda ani tak nie ten silny original ale tie rôzne odlahcene varianty) + minule som objavila jeden "fejk" (ktory nieje fejk len sa nan dost podoba) za tretinovu cenu ale to vzdy tak na jesen/zimu, cez leto mam rada take tie fres co vonaju ako cisty clovek/oprate pradlo
Ešte nikdy som nemala parfém z online obchodu, aj keď som už pozerala.. Môj najobľúbenejší je Opium od YSL, ale to je príliš drahé na mňa tak o tom len snívam a čuchám testery
na Predajparfumov.sk Úplne najlepšia vôňa, akú kedy som v živote cítil a mal bola Acqua di Gio Essenza. Ako z iného sveta. Bohužiaľ, prestali ju vyrábať » www.fragrantica.com/perfume/Giorgio...
Asi skôr na internete. Mám fejk z ParfemPlus, ktorý si veľmi pochvaľujem a ešte z Avonu jednu. Vždy hľadám EDP a dosť dlho mi trvalo nájsť nejakú voňavku. Páčia sa mi ťažké, neznášam sladké a „ľahké“. Tie dve sa mi veľmi páčia, ale stále hľadám nové. Chodím čuchať hocikam, ale nakoniec objednávam cez internet.
Prakticky nikde.. ...sestra ma dostatočne pravidelne zásobuje počas menín, narodenín aj Vianoc, takže mám kopu voňaviek a sprchových gélov a pritom ani nesmrdím, že by mala dôvod kupovať ...vyslovene som jej povedal: "Nekupuj mi to, ja to už nechcem"
Objednavam len z internetu (notino atd) do parfumerii chodim maximalne tak ocmuchavat a tiez si nemyslim, ze by to boli fejky. Mam odtial ysl mon paris a ta vona je schopna drzat na obleceni aj tyzden, neviem ci by to fejk zvladol ktovie.. A oblubena vona na striedacku to ysl, ked chcem nieco intenzivne a ked len nieco lahke tak jimmy choo for women toaletka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale moja vysnená je gucci bloom, ktorú keby si mám kúpiť, tak si ju asi nekúpim cez internet, ale v nejakej kamennej predajni. a kamarátka pracuje v notine a pochvaluje si, aj keď aj ja už som počula vraj že tam majú fejky neviem čo si o tom myslieť
sucasny najoblubenejsi je dolce gabbana light blue intense a giorgio armani air di gioia. cez zimu je to aura od muglera a marc jacobs decadence.
Nepoužívam... väčšinou
Wištingerko, no tak! Vzchop sa !
Teraz pár dní dozadu som objednával z notina...som spokojný..nezaznamenal som, že by mal byť parfém menej kvalitný či trvácny...pohodka..
tá vôňa bola dokonalá
@kerrang @24 tak asi smrdis, ked ti to furt kupuje