Priemer mám okolo 1,2..... Maturujem z NOSKY, SLOVINY, ANGLINY, GEOGRAFIE ...( riadne blbá kombinácia mimochodom) ....a potrebujem aspoň jednu poistku... Ďakujem
mňa tuším na ekonomickú (v BA) zobrali s priemerom do 1,5 na fakultu hospodárskej informatiky, ale neviem, či tam nešlo aj o to, mať matiku...ale mám pocit, že nie. inde na ekonomickej berú tiež nejak podobne, zisti si u nich na stránke. ale fakt si to nechaj len ako poistku
Ja celkom nechápem význam "poistky", keĎ to potom v drvivej väčšine prípadov skončí tak, že tam niekto chodí tri-štyri mesiace, potom to nechá a ide na dalšiu školu a kvôli tým pár mesiacom si potom musí platiť celý ročník...
Pedagogiku?....no tak v krajnom prípade..si možno dám..lebo potrebujem niečo...čo viem že ma zoberu..lebo..zatial to nevyzerá ružovo
dee99.. no priemer je sice v pohodičke...možno aj lepši je..lenže..ked im na školy treba iné veci...a iné predmety na maturu ako mam ja.. ..takže sa bud budem doúčať pomimo..alebo neviem !
tiež by som rada vedela ale ja mám namiesto Geo Dej plus NJ navyše dobrovoľne... a.. odkedy berú do BA na Ekonomickú bez skúšok??? Mne sa vidí, že teraz sú všetky odbory iba zo skúškami... pred pár rokmi to bol bez... ja si tam dávam prihlášku na 1 odbor a skúšky sú .. btw, positku skúsim pedagogiku..ja viem, žiadna výhra, ale ak ma inde neozoberú, skúsim aj tú pedagogiku a to čo chcem skúsim o rok
čokoľvek urobíš, aj keby sa ti vyhrážali smrťou, za nič na svete NECHOĎ ŠTUDOVAŤ DO SKALICE! sám sem chodím, som prvák a už toho mám plné zuby, táto škola (SEVŠ) je jeden ohromný VTIP, ANEKDOTA. Skutočne sa čudujem, ako mohli získať akreditáciu. Táto škola je omyl, rozhodne mám v pláne ísť inam, tak nesprav tento omyl aj ty.
mno ja som robil primacky na prednu Horu a nemal som priemer pod dve promile a zobrali ma tam bez problemov,,, ale ne srandujem majster slova Medzugorie
podla svojej osobnej skúsenosti ti radím, nikdy si nedávaj poistku..NIKDY, iba ak by bola tá poistka obor, ktorý skutočne študovať chceš a ktorý ťa zaujíma radšej byť rok doma a na ďalší rok sa poctivejšie pripraviť na prijímačky, ako spraviť to, čo popisuje @d170 v komente @3
Jooj bože ešte viac som zmagorená... .. Strašne sa bojím kam vlasne pojdem....tú poistku by som si dala najračej niečo čo chcem..ale tam viem že ma nezoberú..ale teoreticky dáka politologia by sa mi páčila.. .. Len tam bez dejáku tiež nič....
Do skalice nepojdem slubujem a vďaka...
a pedagogiku tiež nechcem..
Ale podla vás sa dá..proste dáky predmet..celý doučiť na prijímačky?...lebo mne sa to dáko nepozdáva..len no..deják mi treba..aj jazyk druhy..jedno z toho budem musieť..
ja by som si poistku nedaval..isiel som bud/alebo..naco budem neviem kolko chodit do skoly, ktora by ma vobec nezaujimala a sedel by som tam na riti len preto, ze inde ma nezobrali..
hladam nejaku skolu kde ma zoberu bez prijmaciek a co nenajdem... Tonicku moju a jej prispevok... ...chcela som nejaku poistku uz ked ma seci prehovaraju ale prisla som na to ze NIE a ostanem pri tom mojom ze racej ostanem rok doma ako chodit na skolu ktora ma nebude bavit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale pravda
Kachliar, kovac, vcelar . . .
Pedagogiku?....no tak v krajnom prípade..si možno dám..lebo potrebujem niečo...čo viem že ma zoberu..lebo..zatial to nevyzerá ružovo
dee99.. no priemer je sice v pohodičke...možno aj lepši je..lenže..ked im na školy treba iné veci...a iné predmety na maturu ako mam ja.. ..takže sa bud budem doúčať pomimo..alebo neviem !
a ešte aj na katolíckej univerzite berú bez prijímačiek ale neviem aký odbor už..
Do skalice nepojdem slubujem a vďaka...
a pedagogiku tiež nechcem..
Ale podla vás sa dá..proste dáky predmet..celý doučiť na prijímačky?...lebo mne sa to dáko nepozdáva..len no..deják mi treba..aj jazyk druhy..jedno z toho budem musieť..