ehm, trošku trápne ale, mám taký menší problémik, noo nie je to ani problemik ale kus taká dilema Chodím už dlhšie vonku s chalanom aaale stále tak niekde sadnúť do baru na koktejlik alebo tak noo a teraz by sme nechceli ísť už nikde taak do baru a
k téme .. myslím, že to je jedno, nič by som neplánovala, aj tak tam je taká kemra, že na jednom mieste človek dlho nevydrží .. a ak náhodou vydrží, tak prechladne - bohužiaľ viem, o čom hovorím sme včera sedeli v altánku maximálne 20 minút a večer som mala parádne kŕče, keďže sa mi zrovna aj mali začať krámy
Kým ste spolu tak je to vlastne jedno nie? Prečo by ste museli furt mať cieľ presne kam prísť, kde chvíľu byť a potom odísť.. Prečo sa proste nejdete prejsť po meste a naspäť domov?
S dovolením, chcel som to tu plošne zbombardovať trollnápalmom, ale nakoľko sa tu objavil...ehm, vskutku utešený počet majstrov vo fachu, tak to tu opäť taktne premlčím....
@dia7 dpc to fakt len na birdzi budu riesit ze si to napisala hovorovo
no kam ist to bola aj moja dilema hlavne v takom veku a hlavne v zime. mozete vyskusat nie zrovna bar ale rozne kaviarnicky po meste hladat nejake take male a zasite pekne miesta moznost dva je poradit sa s panom googlom co je take zaujimave v okoli. neviem nejaky zamok alebo ina pamiatka (ja mam napriklad sen ist polozit kvet na hrob ludovita stura ). alebo si nieco zahrat niekde? billiard/bowling? ist si spolu zaplavat? mozno mate okolo nejake termalne kupalisko kam sa da ist aj v zime? a ked sme uz pri tej zime ide zima mozete sa ist na zimak korculovat alebo ak mate v meste take male kina co premietaju menej zname zahranicne filmy? tie su zvycajne aj celkom lacne.
touto spravou som vycerpala vsetku svoju kreativitu na dnesny den
ale ako uznavam ze v takom veku a v zime s dakym chodit do bola hroza my sme boli vkuse u mna nasackovani...
chodte sa prejst. kamkolvek. my sme tak chodili stale. ci bol mraz, fukal vietor, alebo snezilo teraz ked je zima, uz sa len dakam zasijeme a cudujeme sa, ako sme dokazali chodit na prechadzky po takej kose
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mozete ist napriklad do utulku vencit psikov, spravite dobry skutok a zabavite sa
Kde som? Som vonku...
Naučte sa ten rozdiel. Táto vec ma nesmierne vždy irituje.
a este ma serie ked niekto zamiena "sem" a "tu"
Podme jesť,deti!
Podme jesť deti! čiarky znamenajú vela
:tralala:
vymyslel som nový hudobný štýl klaňajte sa mi :tralala:
no kam ist to bola aj moja dilema hlavne v takom veku a hlavne v zime. mozete vyskusat nie zrovna bar ale rozne kaviarnicky po meste hladat nejake take male a zasite pekne miesta moznost dva je poradit sa s panom googlom co je take zaujimave v okoli. neviem nejaky zamok alebo ina pamiatka (ja mam napriklad sen ist polozit kvet na hrob ludovita stura ). alebo si nieco zahrat niekde? billiard/bowling? ist si spolu zaplavat? mozno mate okolo nejake termalne kupalisko kam sa da ist aj v zime? a ked sme uz pri tej zime ide zima mozete sa ist na zimak korculovat alebo ak mate v meste take male kina co premietaju menej zname zahranicne filmy? tie su zvycajne aj celkom lacne.
touto spravou som vycerpala vsetku svoju kreativitu na dnesny den
ale ako uznavam ze v takom veku a v zime s dakym chodit do bola hroza my sme boli vkuse u mna nasackovani...
Podľa mňa je ideálne ísť sa prejsť do lesa, kým je takto pekne (ani teplo ani zima). A vezmite si jednu termosku s horúcim čajom a bude vám super