aj naša X__X ... pamatam si ako som zničil tú starú... keď som bol malý tak som nalieval do tej trubici vodu, keď som sa kúpal ^^ ... hopla vodný kameň, ejhla Calgon power super mega magic nepomohol
Si dcera Whirlpoolu? Zmanipulovali ta transcendentalne pracky? Donutili ta k zalozeniu tejto ankety pod hrozbou generalneho strajku? Vie vasa pracka astralne cestovat??? Komunikuje vasa pracka telepaticky s okolitymi prackami????
----
@grofcatko - vidis, my sme im to hovorili!!! a uz to tu je!!!!
pracovna,v ktorej sa sprchujeme a umyvame si ruky.. niekto by to nazval kupelna, ale ja som sa rozhodol, ze to je pracovna. perieme tam aj spinave peniaze, takze vec je jasna
@0xyz0 noo darmo, niet nad stare tatramatky..behali po celej dlazke :ale to si zivo pamatam jak mamka behala po byte do kupelne zeby ta pracka neodskakala dakde prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
----
@grofcatko - vidis, my sme im to hovorili!!! a uz to tu je!!!!
A ako sa tam potom dá v takej pracovni pracovať, keď si tam niekto vkuse umýva ruky?
[SPOILER: BOH NEEXISTUJE]
Králi radi mávali vašimi dokonale umytými rukami na výstrahu pospolitému ľudu?