Ak tu takáto anketa bola, tak sa ospravedlňujem. Nenašla som to. Teda neviem či si mám nechať na pc nastavené qwerty, alebo si dať slvoenskú, každý to má tuším inak ale nastavím si to podľa väčšiny a prehodím si to písanie v prstoch
som myslela, že sa pýtaš lebo nevieš nájsť na svojej ale potom mi došlo, že keď je v otázke napísaný, tak asi vieš
ináč mám qwertz a mám strašný problém, keď to má niekto prehodené. ale raz som bola mesiac v usa a zvykla som si, a potom som si musela zvykať naopak keď som prišla domov, celkom vtipné to bolo.
@burble no ved ja som z toho uz mimo chodim do CPS a tu som si to prehodila z CS klavesnice na SK, no dala som si tak qwerty a teraz pisem tak ze hore mam Y, no ked pridem k niekomu alebo na iny pc, tak sa obcas stane, ze to ma inak a ja pisem ako magor no
@alysia veď hej, mne na tých českých vadí aj to, že napríklad ô tam nemám a tak, a interpunkcia sa robí ináč, ale nato žeby som to prehadzovala som lenivá, a jak ti mohlo dať na slovenskej qwerty, veď slovenská je qwertz
a minule som bola na americkom macbooku, to bola tragédia, vzdala som všetky pokusy o smajlíkov a výkričník a otáznik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ináč mám qwertz a mám strašný problém, keď to má niekto prehodené. ale raz som bola mesiac v usa a zvykla som si, a potom som si musela zvykať naopak keď som prišla domov, celkom vtipné to bolo.
a minule som bola na americkom macbooku, to bola tragédia, vzdala som všetky pokusy o smajlíkov a výkričník a otáznik
bezne pouzivam slovensku a ked robim nieco do skoly, tak anglicku
no jasne, bez smajlov setko vtipne