Šmejdi buzerantskí, čo toto stále zakladajú, to si neviete predstaviť aj niečo iné, než to skurvené hnusné more a horko?! FUJTAJBL!!! Naše krásne Slovensko a naše krásne hory a lesy!!!
mily @krutafunebracka ...nie kazdy ma rad hory, lesy, hrady atd vies? ja ked chcem ist na hory, vyberiem sa v zime na lyzovacku...ale v lete mam radsej to "hnusne more a horko"...sto ludi sto chuto ak ta to nezaujima naco si sem vobec pisal?? zaloz si vlastne forum "ktory hrad mate najradsej" a nekritizuj...
@evenleyy No a čo! Ale nech sem každý buzerant stále nedáva len také chujné možnosti! Keď hovoríš, že sto ľudí, sto chutí, tak prečo sú tu len chute toho jedného?! Bozaj ma v riť, ani ti nedoplo, akého som pohlavia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Na druhej strane mám prechodené Slovensko
Geniálne more, pláže, strediská, Nessebar, aquaparky, milujem Bulharsko!
Ale tento rok idem vyskúšať Turecko, jediná "európska" krajina s morom, kde som ešte nebola, tak som zvedavá, lebo všetci to strašne vychvaľujú...
Súhlasím s @xhtml
A keď už do zahraničia, tak by som aspoň šla niekde do Británie a Írska alebo Škandinávie alebo Švajčiarska alebo kam. A hlavne do hôr a na hrady.
mily @krutafunebracka ...nie kazdy ma rad hory, lesy, hrady atd vies? ja ked chcem ist na hory, vyberiem sa v zime na lyzovacku...ale v lete mam radsej to "hnusne more a horko"...sto ludi sto chuto ak ta to nezaujima naco si sem vobec pisal?? zaloz si vlastne forum "ktory hrad mate najradsej" a nekritizuj...