človek, ktorý nepije, nefajčí, nie je zničený životom, je romantický, chápavý, inteligentný, citlivý, nevinný, šialený, dobrodružný a nápomocný, a mal by mať nad 18 rokov?
hmmm mozno az na tu romantiku a citlivost (ktore u mna nie su natolko vyvinute, aj ked neviem, asi ich este nemal kto objavit), by som sa v tom mozno videla.. aj ked nevinnost a dobrodruznost, tym by som sa asi tiez necharakterizovala.. ach, tak nic, smola
nevinnost a sialenost su dost abstraktne pojmy , ktore sa v mnohych konkretnych pripadoch vzajomne vylucuju.
Romantika ma tiez mnoho podob a inteligencia, chapavost a napomocnost su surodenci.
Pravdepodobne skoro kazdy kto nepije a nefajci bude vztahovat tento opis na seba.... je pisany abstraktne a jeho eventualnych foriem je nekonecne mnoho......
...a môj pohľad na svet je vraj cez ružové okuliare...som šťastný a maximálne spokojný človek... Vpodstate mám všetko čo si prajem a jediné čo ma trápi je matematika z ktorej asi prepadnem ale ináč sa nesťažujem
@klaudiqaaa no ja si myslím, že práve kvôli tomu je matematika na školách, či stredná alebo vysoká (technická) aby sa overilo či máš dostatočné IQ na to aby si pochopila princíp ako sa dopracovať k správnemu výsledku...
@fitoo poznáme: telesne-pohybovú, interpersonálnu ,verbálne-jazykovú, logicko-matematickú, intrapersonálnu, vizuálne-priestorovú a hudobnú inteligenciu, tak mi nechci povedať, že keď niesi z niektorých nadpriemer, niesi inteligentný Osobne si myslím, že v živote logicko-matematická až takú rolu nehrá.
@method u nás na výške (technické zameranie!) sa prostredníctvom týchto predmetov selektovalo. všetko to boli predmety čo súviseli s matematikou a logickým myslením (geometria, matika 1 2 3, operačná analýza, teoria grafov), takže si myslím že som vôbec nenapísal odveci príspevok. ale zase som nevedel že IQ sa delí na takéto skupiny teda...
môj priateľ ,avšak trošku to "zničený životom " ,hm ..mi tak prekáža ....lebo on je trošku zničený ,kedže má ťažký život veľmi ..ale inak ma všetky tieto nádherné vlastnosti a ešte aj oveľa oveľa viac dobrých vlastností
hľadáš vary svojho dvojníka čo sa týka týchto indícii? čo pre Teba znamená, že "nepije" že vôbec nepije ani na silvestra alebo že nepije "každý piatok"?? a tiež neviem čo myslíš pod tou nevinnosťou? že nikdy nič neukradol alebo čo to tam?
@klaudiqaaa som obmedzenec ktory zvladol stredoskolsku matiku nevravim ze musis mat za 1 ale ked prepadavas z zakladnej matematiky... no skoda hovorit, obmedzenca urcite pocuvat nebudes
@method mudro pises, ale takisto si uvedom ze stredoskolska matematika je uplny zaklad, a ked z nej clovek prepadava tak nevie totalne nic, a teda neviem ci sa clovek da nazvat vseobecne "inteligentny" ked ma v niektorej z tych kategorii hlboko podpriemerne vysledky, ale to je asi diskutabilne a neurcite
@fitoo odkedy matematika určuje inteligenciu jedinca? ja normálne nechápem čo za hlody tu všetci dávate
@xennus základná matematika sa preberá na základných školách- preto sa to tak aj volá.... Ja chodím na údajne najnáročnejší matematický gympeľ z kraju a aj keď chodím do jazykovej triedy, preberáme to isté, čo žiaci v matematických triedach.... Ale ešte vživote som nepočula takú blbosť, aby sa IQ určovalo podľa matematiky.. samozrejme, je k nej potrebné logické myslenie, ale určite to nestojí len na tom.... Poznám plno výborných matematikov, no nazvala by som ich prinajmenšom idiotmi v ostatných veciach, ktoré sa netýkajú matematiky...A funguje to aj naopak, takže je prinajmenšom hlúpe, aby si tvrdil, že človek, ktorý neovláda matematiku, nemôže byť inteligentný
@klaudiqaaa nemozem suhlasit, pokial prepadavas z latok ako su rovnice jednej premennej, pripadne derivacie a integraly tak to je dost slabe, vsak na tom musis mat za 3 aj ked nevies vobec nic.. ale fajn vsak neviem co beriete, mozno beriete 5 rozmerne vektorove priestory a dvojitu integraciu v priestore len pre uplnost, clovek co sa sice rozumie matike ale je "prinajmenšom idiotmi v ostatných veciach" sa tiez neda nazvat inteligentny podla mna
@xennus ale keď nedáva totálne pozor na hodinách, neučí sa to, nezaujíma to človeka, tak jediná jeho debilita spočíva v tom, že si to aspoň trochu nekukne a nedáva pozor na tých hodinách. Keď ale nevníma a neučí sa, tak ked príde písomka z (napr. matíc, integrálov) tak mi nehovor, že nedostane 5 Ja som na strednej na matike, spal a jedol. Do veľkej písomky som totálne nemal šajnu, čo sme robili mesiac, dva na hodinách. Ale mával som z matiky 2, 3.
výsledné myslím, samozrejme že z malých 4,5 padali ale priznám sa, že ku matematickým géniom vôbec nepatrím, ale to nepatril ani Edison a považovali ho za vysoko inteligentného.
@method vsak to, sam si to povedal, ta matika na strednej je taka lahka ze mozes v skole cely den spat a das to na 3 prinajhorsom (tiez som sa cele hodiny len bavil), fakt neviem co musi robit clovek co ide prepadnut, to hadam ani na pisomky nechodi uz aj ked je niekto fakt antitalent na matiku ako som bol ja na chemiu tak si to pozrie den pred testom a proste to dava...
@luc.ka opila si sa, tak tu podmienku asi nesplnas nie? ta dovolenka mohla byt aj pred tyzdnom..
@mielikki vy mate skusky z filmov? hmm a to na aku skolu chodis?
@drazoal dobrodruznost.. cca nieco na ten styl, ze ten clovek nesedi cely den doma pred PC, ale trochu aj zije, robi nieco v reali, skutocnom zivote.. kde zaziva aj nejake prihody....
@xennus Myslím, že ďalšia konverzácia je úplne zbytočná, keďže ty si očividne nechodil na žiadnu dobrú strednú školu, keď ste tam brali rovnice s jednou premennou príde mi trošku od veci chváliť sa nekvalitnými vedomosťami a pri tom zo seba robiť inteligenta len kvôli tomu, že si mal na nejakej "farmárskej" škole jednotky z matematiky....
@57 Mozno nie dokonalost, ale casom aj tak pochopis, ze treba naroky znizit. Respektive, ani by som nepovedala znizit. Ale niekedy v buducnosti mozno najdes cloveka, s ktorym si budes bohovsky rozumiet, budete si mat stale co povedat a budes sa s nim citit proste FAJN, ale mozno bude fajcit a nebude mat taky zmysel pre romantiku a iba kvoli tomu mu nedas sancu, hoci vsetko s nim, co Ti ponukol a co si mohol zazit, bolo tak strasne super? Ja myslim, ze laska ani naklonnost by nemaly byt podmienene kriteriami. Samozrejme, ze preto, aby to fungovalo, je potrebne sa zhodovat v istych zakladnych myslienkach a nazoroch. Ale nemalo by to byt limitujuce, pretoze vztah je o KOMPROMISE, nie o tom, ze druhy musi byt presne dla obrazu Tvojho. Ostatne, ono casom tie naroky beztak poklesnu aj sami, ked dlho nikoho takeho nenajdes
@klaudiqaaa uhm, no dobre slecna genius z nefarmarskej skoly schvalne by ma ale zaujimalo ze co to teda beriete ked sa tak smejes funkciam s jednou premennou
@xennus nevravím, že som génius, len sa snažím vysvetliť ti, že existujú aj inteligentní ľudia, čo nemajú matematické bunky ...a ak tak veľmi chceš, naskenujem ti jeden z tých jednoduchších príkladov..
@flussica ja tymto nehladam cloveka po ktorom by som mal ist, alebo s ktorym by som mal travit chvile..
hladam takych ludi, na analyzu...
nedavno mi takmer vsetci ludia povedali, ze taki ludia na ktorych sa tu pytam uz neexistuju... (aj vdaka tomu aka je dnesna spolocnost a blabla)
tak preto robim prieskum, a ak sa najdu, co si myslim ze su, a ak tu neklamu, tak aj niektori sa ozvali.. no a z toho spravit taku analyzu.. a pohlad aj na takychto ludi, ktorych je mozno malo... ale suu! a nemusi to byt clovek dokonaly, ani nedokonaly... o to mi nejde...
@xennus ale keď ti poviem že podobné a zhodné zobrazenia určite si predstavíš len tie primitívne príklady kde nemusím poriadne nič hľadať a výsledok viem vyvodiť už z náčrtu
ked pojdes do kina tak na platne ich najdes aj za tucet, jasne ze nechod na horory, skor take tie tutuli-mutuli filmy, kde kazdy "dokonaly" chlap pri pozerani zaspi...
@paaloo Aha, takze analyza. A Ty im to aj veris, heeeej? Fuu, to chcelo vela odvahy . Ja nevravim, ze mame byt teraz vsetci skepticki, ale ludia maju naozaj aj zle vlastnosti. A ak by aj niekto splnal tamtie kriteria, moze mat ine "uchylky", pripadne este horsie.. Kazdopadne, vobec malo verim ludom, co su o sebe schopni povedat, ze su hentaki a nikdy nic z "podmienok" neporusili.
Ale v pripade dalsich analyz teda odporucam zalozit na toto anketu, bolo by sa Ti mozno lepsie orientovalo v tom .
Ale ano, myslim, ze i taky clovek musi mat zle uchylky. Hoci to, co kto povazuje za zle a co nie, je tiez len relativne...
Ja? Ja sa neradim radsej k nicomu pozitivnemu . Ani negativnemu. Uz pre vyssie zmienenu vetu. Nie som nijaka, iba rozni ludia ma vidia v roznych svetlach. Kazdopadne viem jedno: Som dost leniva
@flussica no to hej, mal som moznost vcera nazivo vidiet.. ze aj taki, alebo takmer taki ludia, mozu mat inde "vady/uchylky" ah... tym padom moja analyza nemoze byt dokoncena, ked ju ohrozuju horsie "uchylne" faktory..
@paaloo Ty psychoanalitik, len to s tou psychologiou neprehanaj. Ono vsetkeho vela skodi. Samozrejme, ze musia mat uchylky. Ved vsetci a vsetko sme zalozeni na protikladoch, inak by neexistovala rovnovaha a to by znamenalo opat, ze vsetkeho proste vela skodi. Aj dobra vela skodi.
Neviem, ci neutralna, ale mozno prilis schizotymna na to, aby som sa dokazala posudit . Respektive, nesudim sa uz len preto, lebo viem, ze by to bolo neobjektivne.
Peace and love and save the world and imagine all the people living in the peace...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
A je veľmi nápomocná už len tým, že teraz, začiatkom skúšok, mi ide požičať neviemkoľko filmov
Romantika ma tiez mnoho podob a inteligencia, chapavost a napomocnost su surodenci.
Pravdepodobne skoro kazdy kto nepije a nefajci bude vztahovat tento opis na seba.... je pisany abstraktne a jeho eventualnych foriem je nekonecne mnoho......
Vysvetli mi odkedy sa známky v škole rovnajú IQ človeka????????????
tak TU
O jej pohľade na svet neviem, ak chceš, dám ti na ňu kontakt
a hlavne sa nekukaj na mna
Tiež chcem aj babu ktorá ma chelsea, pekná, a drzá ku mne milá
@xennus základná matematika sa preberá na základných školách- preto sa to tak aj volá.... Ja chodím na údajne najnáročnejší matematický gympeľ z kraju a aj keď chodím do jazykovej triedy, preberáme to isté, čo žiaci v matematických triedach.... Ale ešte vživote som nepočula takú blbosť, aby sa IQ určovalo podľa matematiky.. samozrejme, je k nej potrebné logické myslenie, ale určite to nestojí len na tom.... Poznám plno výborných matematikov, no nazvala by som ich prinajmenšom idiotmi v ostatných veciach, ktoré sa netýkajú matematiky...A funguje to aj naopak, takže je prinajmenšom hlúpe, aby si tvrdil, že človek, ktorý neovláda matematiku, nemôže byť inteligentný
ale áno, mám ho vnímavý a bla bla
Nikto nebude dokonaly, s tym nerataj
@mielikki vy mate skusky z filmov? hmm a to na aku skolu chodis?
@drazoal dobrodruznost.. cca nieco na ten styl, ze ten clovek nesedi cely den doma pred PC, ale trochu aj zije, robi nieco v reali, skutocnom zivote.. kde zaziva aj nejake prihody....
@klaudiqaaa isto?
@e12 no ja tu od ludi cakam pravdive veci.. potom by som nemohol rozanalyzovat tuto tematiku..
@andygirl 100 percent? urcite?
@h8u no mozes dat, ak myslis ze splna podmienky.. aj tak vidim ze tych ludi je menej ako ta 1 percentna uspesnost
@jaro1991 a preco si si myslel hned ze som dievca? dost zaujimave!
@tomice27 a preco by nemohol byt? Aj ke clovek citlivy, nevinny… a najma inteligentny, nemusi vzdy trpiet…
@d170 urcite? Vsetko splnas?
@zeriavka no preco dvojnika? Robim analyzu.. a skumam, kolko takych ludi existuje..
@pumaamravec hmm no tak ak je to pravda, prave si zachranila to 1 percento
@flussica a preco by to mala byt dokonalost? Mozno ty v tom vidis dokonalost…
poznám takého človeka, no nikto nie je dokonalý a on ma tiež svoju chybu, ktorú získal len nedávno..
stal sa až prehnane nábožným
hladam takych ludi, na analyzu...
nedavno mi takmer vsetci ludia povedali, ze taki ludia na ktorych sa tu pytam uz neexistuju... (aj vdaka tomu aka je dnesna spolocnost a blabla)
tak preto robim prieskum, a ak sa najdu, co si myslim ze su, a ak tu neklamu, tak aj niektori sa ozvali.. no a z toho spravit taku analyzu.. a pohlad aj na takychto ludi, ktorych je mozno malo... ale suu! a nemusi to byt clovek dokonaly, ani nedokonaly... o to mi nejde...
@matheusko vdaka
Ale v pripade dalsich analyz teda odporucam zalozit na toto anketu, bolo by sa Ti mozno lepsie orientovalo v tom .
S pozdravom
myslis ze taky clovek musi mat nejake "zle uchylky"?
a ty sa k comu teda radis?
peace!
@xennus na tej skole neberieme pomaly nic z matematiky, vsetko co sme tam prebrali za 2 a pol roka sa da naucit tak za par tyzdnov podla mna.
Ale ano, myslim, ze i taky clovek musi mat zle uchylky. Hoci to, co kto povazuje za zle a co nie, je tiez len relativne...
Ja? Ja sa neradim radsej k nicomu pozitivnemu . Ani negativnemu. Uz pre vyssie zmienenu vetu. Nie som nijaka, iba rozni ludia ma vidia v roznych svetlach. Kazdopadne viem jedno: Som dost leniva
Peace and love
hm takze ty si neutalna?
peace! and save the world!
Neviem, ci neutralna, ale mozno prilis schizotymna na to, aby som sa dokazala posudit . Respektive, nesudim sa uz len preto, lebo viem, ze by to bolo neobjektivne.
Peace and love and save the world and imagine all the people living in the peace...
ked zla vela skodi a aj dobra vela skodi.. tym padom svet ma byt niceny a pritom milovany?
Ano, ved aj v podstate je, nie? Problem len nastava, ked zacne jedna z dvoch spomenutych protikladnych velicin abnormalne prevysovat tu druhu.